20 березня 2015

17:54
19 березня в Харківському кризовому центрі відбулася прес-конференція за участі волонтера Євгена Капліна та російської журналістки Вікторії Івлєвої, які розповіли про те, як вивозили людей з окупованих територій.
16:10
19 березня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартував новий проект «Відкриті інтерв’ю», першим гостем якого став Сергій Жадан.
14:27
Національний оператор «Київстар» уже активував першу базову станцію мобільного зв’язку в форматі 3G. Про це на закритому тестуванні зв’язку в стандарті 3G в 3GKyivstarTestLab повідомив Алєссандро Ананія, експерт 3G-проекту «Київстар».
14:22
Під час прес-конференції учасники дізналися про основні принципи побудови та роботи 3G-мережі, а також про досвід групи VimpelCom Ltd з впровадження стандарту зв’язку третього покоління у різних країнах світу.
11:22
19 березня Апеляційним судом було залишене без змін рішення Дергачівського районного суду щодо позову ректора Харківської державної зооветакадемії Валерія Головка проти Сергія Грицаєнка.
10:45
Про це заявив командир резервного батальйону ДУК «Правий Сектор» на прізвисько «Самурай» під час брифінгу, який відбувся 19 березня в Харківському кризовому центрі.