19 березня 2015

19:01
20 березня в Харкові можна буде спостерігати затемнення сонця, розповіла SQ директор Харківського планетарію Галина Железняк. За її словами, диск місяця закриє Сонце наполовину.
18:54
У Червоногвардійському районі Макіївки був обстріляний легковий автомобіль, в якому їхав бандитський ватажок бригади "Сомалі" Михайло Толстих (прізвисько "Гіві"). Повідомляє сайт "Восточний дозор".
18:40
Апеляційний суд залишив без змін рішення Дергачівського районного суду за позовом ректора Харківської державної зооветакадемії Валерія Головка до громадського активіста Сергія Грицаєнка. Засідання відбулося сьогодні, 19 березня, в Апеляційному суді Харкова.
15:09
У результаті бойових дій між українськими військами і "ополченням" влітку і восени минулого року вздовж траси Луганськ-Сєвєродонецьк на ділянці, що сполучає селище Металіст і місто Щастя, накопичилося багато пошкодженої техніки - як військової, так і громадянської.
14:59
Повертаючись до вчорашніх тривожних подій в Донецьку, нагадаємо, що близько 11 ранку в місті прогримів потужний вибух. Після цього в районі площі Бакинських комісарів городяни відзначили надмірну активність бойовиків і найманців РФ.
10:53
Нацбанк значно підвищив офіційні курси валют. Національний банк України встановив на четвер, 19 березня 2015 року, офіційні курси валют на рівні:
10:45
У Харківській області двоє п'яних молодих людей поїхали кататися на викраденому автомобілі, не змогли впоратися з керуванням і в'їхали в кювет. Аби ніхто не дізнався про злочин, вони спалили викрадену машину і втекли.
10:32
Порушуючи "режим тиші", досягнутий в ході Мінських домовленостей, у ніч 17-18 березня бойовики "ЛНР" зробили чергову спробу атакувати село Трьохізбенка. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:24
З 18 червня харків'яни зможуть літати в Одесу. Рейси здійснюватимуться двічі на тиждень, щопонеділка і по четвергах. Як пише STATUS QUO з посиланням на прес-службу МАО, ціна квитка з податками і зборами складе 2.5 тисяч гривень.
10:18
Новий термінал для міських і приміських маршруток на вул. Академіка Павлова, що відповідає всім екологічним і санітарним нормам, може бути закінчений через півроку. Повідомляє сайт "Восточний дозор".