30 березня 2015

13:27
Будівля постраждала від ураганного вітру, що промайнув учора в Луганську. Про це йдеться на сайті "Інформатор".
13:18
Дружина бойовика «ДНР» «Мотороли» Олена Павлова «проговорилася» про те, де живе командир терористів. Вона опублікувала в мережі фотографії, за якими жителі Донецька змогли визначити адресу бойовика. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:09
У Харкові 30 березня деякі трамваї і тролейбуси не вийшли на маршрути із-за обмерзання дротів. Як повідомив замдиректора Департаменту транспорту міськради Е.Федорук, зараз ремонтні бригади продовжують очищати від льоду контактні мережі.
11:34
Упродовж декількох місяців 24-річний чоловік завербував п'ять харків'янок для зайняття проституцією в Росії. Повідомляє сайт МВС України.
11:07
Викрадені із зони АТО гранатомети продавали за смішною ціною - всього по 2 тисячі гривен.Як повідомив Андрій Луговський, заступник начальника ГУ МВС в Дніпропетровській області, під виглядом покупця до злочинців звернувся співробітник правоохоронних органів. Інформує сайт ТСН.
11:01
Цією акцією він намагається підтримати мир і порядок в «народній республіці». Лідер донецьких бойовиків Олександр Захарченко наказав усім бойовикам «ДНР» до 4 квітня цього року здати зброю.
10:53
Жителям Станиці, що б потрапити до Луганська, доводиться долати підірваний міст як справжнім альпіністам. Для підйому на міст і доставки вантажу вони використовують мотузки. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
10:45
Лайнер з тілами загиблих під час трагедії малазійського «Боїнга-777» на борту 28 березня відлетів з аеропорту Харкова в голландський Ейндховен. Йдеться на сайті ХОДА.
10:29
Два бізнесмени з Донецька продавали в Харкові продукти харчування, а виручені гроші витрачали на фінансування бандформувань, які діють на підконтрольній бойовикам території. Повідомляє сайт СБУ.