12 березня 2015

14:07
Моторолу підстрелив в груди в центрі Донецька снайпер загону «Тіні». Повідомляє сайт «Восточний дозор».
11:51
Радою директорів Міжнародного валютного фонду вже схвалено розширення кредитування України за проектом EFF (Extended Fund Facility). Про це йде мова у повідомленні МВФ.
11:24
Приблизно о 22-00 спалахнули два трансформатори, що спричинило відключення електропостачання на більшій території Луганської області. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
11:20
Сепаратисти "ЛНР" розпорядилися обмежити трансляцію в регіоні 23 українських телеканалів і російського телеканалу «Дождь». Відповідну постанову прийняла "рада міністрів".
11:17
«Салтівський» хлібний завод з одинадцятого березня проіндексував вартість всіх видів хлібобулочних виробів, окрім «соціальних» сортів хліба, повідали представники прес-служби хлібозаводу. Передає сайт «Статус кво».
11:03
У медзакладах Харкова залишається четверо людей, які постраждали під час теракту, який трапився 22 лютого на Маршала Жукова, повідав про це Олександр Галацан, директор профільного Департаменту ХОДА.
10:12
О 17.00 у галереї «Мистецтво Слобожанщини» проходитиме благодійний вечір російської поезії та українського романсу під назвою «Кох-х-хаю!» (Тепло-візії-2). Організатор заходу – неформальне товариство друзів Зінаїди Серебрякової.