3 березня 2015

00:36
3 березня біля намету на площі Свободи координатори харківського Євромайдану оголосили свою заяву стосовно теракту, який стався 22 лютого.
22:22
3 лютого в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі волонтерів групи «Help Army», які розповіли про те, як мають себе поводити харків’яни в умовах терористичної війни.
21:59
За наказом "глави ДНР" Захарченка, з кожної шахти мають бути мобілізовані 260 людей. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
16:26
Національний банк України встановив офіційний курс гривні до іноземних валют на 4 березня, зміцнивши українську валюту на 2 грн по відношенню до долара і майже на 3 грн - до євро. Повідомляє сайт Нацбанку України.
16:14
За організацію «тітушек», які били активістів Євромайдану в Дніпропетровську, був затриманий замголови облради і екс-замголови ОДА. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
16:15
2 березня в харківській книгарі «Є» пройшла презентація альбому Михайла Димида «Каміння Майдану»
12:14
Уряд «ЛНР» прийняв рішення виплатити 50% зарплати за жовтень працівникам освітньої сфери. Цією подачкою вони намагаються запобігти можливому страйку педагогів.
12:05
Марина Філіпова, колишній мер Красного Луча, провела в полоні біля 4-х місяців. Її викрали 22 жовтня козачки з «особливого відділу» отамана Козицина. Її звинувачували в махінаціях з гуманітаркою і відкритій підтримці «нової влади ЛНР».
11:58
З Харківської двадцять п’ятої клінічної лікарні сьогодні мають виписати ще одного постраждалого під час вибуху на Маршала Жукова 22 лютого, повідала про це Світлана Горбунова-Рубан, віце-мер міста.
11:41
У Москві сьогодні відбулася цивільна панахида і похорон Бориса Нємцова, політика з опозиції, якого вбили 27 лютого. Цивільну панахиду розпочали о 10.00 за московським часом (9.00 за київським) в Сахаровському центрі і триватиме вона чотири години, передає сайт "Радіо Свобода".