23 березня 2015

17:08
У приватному зоопарку бази відпочинку «Парус-максі» на Старому Салтові утримували майже тридцять різних звірів і птахів, з них були десять хижаків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.
17:00
Травмована ягуаром 26-річна мешканка селища Хотімля перевезена з Вовчанської ЦРЛ у відділенні нейрохірургії Харківської обласної клінічної лікарні. У дівчини рвана вкушена рана потиличної області голови, при цьому її життю нічого не погрожує, повідомив на сайті ХОДА директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА О. Галацан.
15:57
22 лютого під час недільного віча волонтер і громадський активіст Віктор Трубчанов був нагороджений медаллю за свою діяльність.
14:43
22 березня біля пам’ятника Шевченку відбулося традиційне недільне віче та концерт, присвячені Криму та кримчанам.
11:38
У результаті вибуху сильно зруйнований єдиний міст, що сполучав Станицю Луганську з Луганськом. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:30
Щодня, ризикуючи життям, жителі Київського району Донецька вимушені долати зруйнований міст, що сполучає місто з селищем Жовтневий. Міст був підірваний 18 січня бойовиками «ДНР», оскільки вони побоювалися наступу підрозділів ЗСУ на донецький аеропорт.
11:19
На базі відпочинку «Парус-Максі» (Вовчанський район Харківської області) ягуар травмував молоду жінку, яка робила прибирання в його вольєрі. Трагедія сталася ранком 22 березня, повідомляє «Дозор» з посиланням на прес-службу облпрокуратури.
11:00
Через ремонт каналізаційного колектора на ХТЗ кінцевою зупинкою трамваїв №№23,26 стане круг на 602 мікрорайоні. Повідомляє сайт «Восточний дозор».