18 березня 2015

16:06
Інцидент стався на останньому блокпості в районі Станиці Луганської. Автобус, що евакуював мирних жителів Луганська, був зупинений бойовиками «ЛНР» і відправлений назад до міста.
15:52
Сьогодні в Донецьку об 11.00 прогримів потужний вибух, його почули люди в різних куточках міста. Про це масово пишуть місцеві жителі багатьох районів Донецька в соціальних мережах.
15:22
У рамках операції з боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин і виконання завдань зі зниження споживання наркотиків співробітниками Дніпропетровських правоохоронних органів було вилучено більше 8 тисяч наркотичних доз.
15:14
Коньяк, горілка, пиво, ікра, кава і ковбаса - такі продукти спробували безкоштовно винести з магазинів троє харків'ян. Так, на вулиці А. Павлова безробітний городянин ледь не виніс під верхнім одягом банку пляшку спиртного та банку ікри.
13:29
17 березня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшов показ фільму Меттью Ейкерса та Джеффа Дюпре «Марина Абрамович: у присутності художника».
11:43
Рух в Макіївці в районі 28 ліній перекрито російськими танками. Всюди групи озброєних людей у військовій формі. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
11:36
У результаті вибуху залізничних колій перервано сполучення між підконтрольній Україні Луганщиною і «народними республіками». Знову порушене залізничне сполучення між Україною і «ЛНР». Інцидент стався вчора ввечері на 51 кілометрі перегону Червоний Лиман - Родакове.