26 березня 2015

20:45
25 березня в кав'ярні «Barista» стартувала художня виставка Валентини Самойлік під назвою «Весняний променад».
18:11
Розгойдати ситуацію в Харкові або іншому регіоні України не вийде, завірив президент України Петро Порошенко, проголошуючи студентам ХНУ імені Каразина. Інформує сайт "Статус кво".
13:25
Як повідомляють жителі окупованого Луганська, в останні дні тут спостерігається пересування бронетранспортерів, ББМ і машин із зенітними установками в східному напрямі (у бік Станиці Луганської).
13:13
Сьогодні Петро Порошенко відвідає Дніпропетровську область. Як повідомило джерело в Адміністрації президента, Порошенко представить новопризначеного губернатора Дніпропетровщини.
13:06
Офіцери національної гвардії України - міцна основа світу. Про це на урочистому випуску курсантів Національної академії Нацгвардії України в Харкові заявив глава держави Петро Порошенко.
12:59
У Харків для ознайомлення з економічним і інвестиційним потенціалом області приїде делегація Міжнародного «Трейд-клубу». За інформацією віце-губернатора області Ю.Світличної, візит продовжиться два дні - 26-27 березня.
12:46
Через візит Президента України в Харкові посилені заходи безпеки: збільшена кількість патрулів, на перехрестях по проспекту Гагаріна виставлені пости міліції. У цей час в Національній академії Нацгвардії України йде підготовка до випуску лейтенантів, пише IT Sector Харків.
12:40
У плані робочої поїздки Президента України Петра Порошенка до Харкова 26 березня - два пункти. Глава держави планує відвідати урочистості з нагоди випуску лейтенантів Нацгвардії України.