11 березня 2015

20:41
Черговим розбиранням закінчилася п'янка в одному з Луганських кафе. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
20:33
Керівники "Луганської народної республіки" навмисно готуються до проведення великої провокації в Луганську. Про це заявляє спікер АТО в Луганській області Руслан Ткачук.
20:19
Силовики полку "Дніпро-1" зуміли запобігти теракту, який планувався для дестабілізації мирної громадської і політичної ситуації в місті. Про це повідомив на сторінках мережі Facebook командир полку Юрій Береза. Він заявляє, що метою терористів було захоплення будівлі Дніпропетровської ОДА. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
20:07
На Салтовському шосе днем 11 березня був пограбований ювелірний магазин. У прес-службі облуправління міліції повідомили, що пограбування сталося близько 11-55 в одному з супермаркетів на Салтовському шосе. Грабіжник потрапив до маркету, де знаходиться магазин, витяг з сумки предмет, що був подібний на автомат, розтрощив дві вітрини і забрав ювелірні прикраси.
17:58
Презентація нового альбому «Chanapar» («Дорога») відбудеться 4 квітня о 19.00 на сцені Харківського Національного Театру Опери та Балету (ХНАТОБ). Захід пройде в рамках Всеукраїнського туру.
12:58
З 15 березня долар ненависної Америки, євро "Гейропи" і "дерев'яний" рубль офіційно увійдуть в обіг у "Луганській народній республіці" разом з гривнею. Відповідну постанову підписав "глава ради міністрів ЛНР" Геннадій Ципкалов.
12:48
Відтепер усі ремонтні роботи на транспортних магістралях міста проходитимуть під контролем правоохоронців і громадськості. Громадським активістам буде переданий графік робіт, завдяки чому вони зможуть контролювати і фіксувати поточні ремонтні заходи, оцінювати якість проведених робіт і поширювати цю інформацію через соціальні мережі.
12:42
Вибух, що пошкодив залізничне полотно на ділянці Чугуїв-Есхар, розглянутий представниками прокуратури Харківщини як диверсія. Як повідомляють в прес-службі облпрокуратури, вибуховий пристрій спрацював під час руху потягу Лисичанськ-Київ, змусивши машиніста застосувати екстрене гальмування.
12:32
У селищі Близнюки Харківської області в семиметровий колодязь впала літня жінка. Повідомлення в місцеву службу надзвичайних ситуацій надійшло від сусідів постраждалої.
12:26
Проїзд в харківських трамваях і тролейбусах може подорожчати на 50 копійок, до 2 гривень 50 копійок. Саме така ціна на проїзд зробить наземний міськелектротранспорт таким, що окупається, підрахували в мерії.