22 жовтня 2014

21:21
Про це 22 жовтня під час прес-конференції повідомив журналістам радник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Стороженко. Інформує сайт ХОДА.
21:19
Житлово-комунальне господарство області та об’єкти соціальної сфери підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період на 100%. Про це 22 жовтня під час селекторної наради Кабінету Міністрів з питання «Про початок опалювального сезону 2014/2015 років» повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. За його словами, відповідні роботи з підготовки до опалювального сезону були повністю виконані ще станом на 1 жовтня. Інформує ХОДА.
17:25
Згідно з даними дослідження, проведеного за тиждень до виборів соціологічною службою АПК, найбільші шанси на перемогу у мажоритарному окрузі №170 має Дмитро Святаш.
12:08
Передвиборна гонка ввійшла в саму «гарячу» фазу. І якщо зовсім недавно з сотень тисяч моніторів не зникала карта бойових дій на Донбасі, то зараз у всіх перед очима політичні баталії. І тут бої йдуть теж аж ніяк не на жарт, адже ціна питання – Донбас.
12:28
Національна гвардія України отримала партію броньованих автомобілів «Spartan-aps». Участь у сьогоднішній презентації і врученні сертифікатів на 10 автомобілів «Spartan-aps» взяли голова Верховної Ради Олександр Турчинов спільно з керівництвом Міністерства внутрішніх справ України, Нацгвардії, Міністерства оборони України та Служби безпеки України, повідомили УНІАН у прес-службі ВАР.
12:23
Минулої доби внаслідок бойових дій у Донецьку загинув один мирний житель і ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради. Інформує сайт канала «24».
11:58
"Керівництво ЛНР" видало наказ про те, що відтепер в Луганську заборонена банківська діяльність.
11:52
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав Державне підприємство КБ "Південне" імені М.К. Янгеля. Інформує сайт каналу "24".
11:37
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області представив "Стратегію реформ - 2020" студентам Дніпропетровського національногоуніверситету імені О. Гончара. Інформує сайт "Сегодня".
11:24
Прес-центр АТО оприлюднив Відео підготовки спецназу Харкова. Інформує сайт "7 днів".