17 жовтня 2014

01:10
Третій день в оточенні перебувають військові на Луганщині. Блокпост оточили та обстріляли бойовики. Серед українських військових є близько десяти загиблих. Волонтери намагались домовитись із бойовиками, щоб забрати тіла.
23:48
16 жовтня в креативному просторі «Spalah» пройшла зустріч з лідера гурту «Тартак» Сашка Полонинського з харківською молоддю.
21:50
Родичі бійців, задіяних в АТО, цілих шість годин перекривали авторух у місті Львові, вимагаючи ротації військових частин в АТО. Вимога родичів цілком законна: ротація потрібна. Чому?
17:09
Політики домовилися щодо дотримання Мінських домовленостей, місцевих виборів та "газового" контракту. Передає сайт ТСН.
13:12
Якщо ви ще не встигли позбутися запасів гривні, найкраще зробити це прямо зараз. Нинішній декларований Нацбанком курс протримається ще максимум кілька тижнів, а потім долар може вирости і до 20 гривень.
12:13
Прем’єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон наголошує, що Європейський Союз має посилювати санкції та тиск на Росію за відсутності прогресу у виконанні раніше досягнутих угод.
12:07
Порошенко сьогодні проведе ще одну зустріч з Путіним у так званому "нормандському форматі" - за участю президента Франції Франсуа Олланда та канцлера Німеччини Ангели Меркель. Про це повідомляє РАР з посиланням на інформацію агентства AFP. За даними джерел в оточені французького президента, зустріч відбудеться о 14.00 за київським часом.
12:03
У Мілані завершився робочий сніданок в рамках X саміту форуму "Азія-Європа" (АСЕМ).
11:59
У Дніпропетровській області продовжують вибухати боєприпаси, привезені із зони бойових дій. Вчора, 16 жовтня в Павлограді від вибуху загинув молодий чоловік.
11:52
У Маріуполі 16 жовтня (вулиця Тополина) пролунали постріли і вибухи: очевидці кажуть, що вулицею рухалася колона військової техніки, яку обстріляли члени диверсійно-розвідувальної групи.