18 жовтня 2014

14:24
14 жовтня в Харківському академічному театрі музичної комедії пройшов вечір пам'яті Василя Третецького.
12:23
Президент України Петро Порошенко на зустрічі в Мілані домовився з Президентом Росії Володимиром Путіним про зустрічі керівників прикордонників України та Росії. Про це повідомив заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий в ефірі "Шустер Live", повідомляє LB.ua.
12:18
Обласний оперативний штаб щодо забезпечення проведення законних і демократичних позачергових виборів народних депутатів України детально ознайомилися з ходом передвиборчої кампанії на місцях. Як повідомив керівник штабу Сергій Юхименко, до уваги бралися всі аспекти підготовки до виборів. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.
12:10
Волонтери показали побут військових, які охороняють підступи до донецького аеропорту. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє волонтер Юлія Толмачова, передає «Депо».
12:03
Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звертається до мешканців області з проханням не заходити в лісові масиви, не пускати туди дітей, утриматися від полювання, чи заготівлі дров. Адже на Луганщині щотижня фіксуються смертельні випадки та факти тяжких каліцтв у результаті вибухів боєприпасів, що залишилися після бойових дій, – повідомляє Г.Москаль. Інфомує «День».
11:59
Батальйон "Донбас" практично завершив формування харківської роти. Про це в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив командир батальйону Семен Семенченко.
11:46
Цього тижня відбулась урочиста церемонія відкриття Почесного консульства Азербайджану в м. Харків. У заході взяли участь представники Харківської обласної державної адміністрації, Міністерств закордонних справ України та Азербайджану, представники дипломатичного корпусу Азербайджану та інших країн, акредитованих в Україні. Зокрема, були присутні Надзвичайний та повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ейнулла Мадатлі, Посол з особливих доручень МЗС України Ігор Ніколайко та інші. Інформує сайт ХОДА.
11:41
За дорученням першого заступника голови обласної державної адміністрації Ігора Райніна, Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації було проведено нараду з керівниками рай(міськ)управлінь соціального захисту населення щодо організації роботи з надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в т.ч. на оплату житлово-комунальних послуг. Інформує сайт ХОДА.
11:37
У вересні сільгоспвиробники Харківської області придбали 205 одиниць нової техніки на 98,5 млн. грн. – це найвищий показник за 2014 рік. Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін. Передає сайт ХОДА.
11:35
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута підписав розпорядження від 17 жовтня 2014 року «Про забезпечення виконання прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про очищення влади». Інформує сайт ХОДА.