6 жовтня 2014

13:20
Протягом поточного року було відпрацьовано комплекс організаційних і практичних заходів щодо запобігання виникненню лісових пожеж, також завчасно проведено перевірку стану готовності місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, лісокористувачів, організацій, підприємств та установ до протипожежного захисту лісів і готовності до реагування у випадку виникнення великих пожеж в лісових насадженнях. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.
10:40
Протягом минулої доби сепаратисти 4 рази обстріляли війська оперативного командування «Північ», три з яких в районі міста Щастя.
10:34
У Донецькому аеропорту через підроблений бронежилет загинув український офіцер.
10:29
Командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко у Facebook повідомив про створення у Харкові регіонального підрозділу батальйону, повідомляє УНН.
10:24
Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ) поставить 400 колісних і 50 гусеничних комплектів вузлів і механізмів для Харківського тракторного заводу. Тим самим підприємства відновлять партнерство, перерване бажанням ХТЗ перейти на китайські комплектуючі, передає Аграрне інформаційне агентство.
10:17
Через борги в "Оперному" скоротили кількість вистав, а в Театрі музкомедії заощадять на лампочках, передає «Сегодня».
10:08
Під Харковом в мобільному госпіталі знаходиться близько двохсот медиків. Їх завдання - заміна колег в зоні бойових дій, а тому тут вони проходять спеціальну військову підготовку.
10:00
Україна зобов'язана ввести санкції проти Росії, вважає прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає Інтерфакс-Україна.
09:54
На окупованих територіях Донецької і Луганської областей опалювальний сезон може не початися.
09:48
На Донбасі не працює понад 80 вугільних шахт, із них сім уже затоплені й ще десять затоплюють. За даними Незалежної профспілки гірників, на підконтрольних сепаратистам територіях видобуте вугілля нагромаджують, але не можуть транспортувати бодай на теплоелектростанції, розташовані неподалік. Водночас експерти радять використати вугільну кризу як привід переходу на інші джерела енергії, та нарешті «підняти» шахтарів з-під землі, інформує Радіо Свобода.