16 жовтня 2014

13:42
21 жовтня в Харкові стартує перший відкритий кінолекторій для усіх любителів якісного кінематографу. Відкриється новий проект безкоштовним переглядом і обговоренням легендарного фільму Олександра Довженка "Україна у вогні". Повідомляє "Іnform Kharkov.ua".
13:30
У Харкові під час спроби підпалити відділення ПриватБанку затримали проросійського терориста – жителя міста О. Жукова. Як повідомили в прес-службі банку, 15 жовтня в 01:30 двоє невідомих намагалися зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобної вибухівки та декількох коктейлів Молотова. Повідомляє видання "Номер один".
13:25
Закон "Про очищення влади" (про люстрацію) набув чинності. Закон був опублікований в офіційній парламентській газеті "Голос України" 15 жовтня, і набуває чинності на наступний після публікації день.
13:09
Постраждалу в зоні бойових дій бронетехніку відремонтували на Дніпропетровському тепловозоремонтному заводі. Сьогодні її передали начальникові бронетанкової служби оперативного командування "Південь" Євгенію Сидоренко. В.о. голови правління Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу Олександр Свергун відзначив, що ідея ремонтувати постраждалу в зоні АТО техніку на території заводу була реалізована спільно з облдержадміністрацією. Повідомляє ІА «Мост Днепр».
12:52
Наразі в Донецьку тихо. Повідомлення про події не надходять. Про це повідомляє офіційний сайт міського голови та міської ради Донецька Олександра Лук'янченка, передає УНН.
11:32
Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. У результаті обстрілу терористами в Луганській області загинули чотири працівники обленерго, які відновлювали пошкоджені лінії електропередач. Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Інформують «Відомості».
11:19
Викрадачі звертають увагу тільки на дорогі іномарки. За інформацією ГУМВДУ в Харківській області, співробітники УБОЗ отримали інформацію про те, що троє жителів сусідньої області промишляють викраденням елітних іномарок. За даними правоохоронців, злочинці причетні до викрадення десятків автомобілів, і вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а кількість угрупування - мінімум три людини. Повідомляє сайт «057».
11:00
У Гваделупі (Франція) відбудеться європейська першість з велоспорту на треку, де виступлять 13 представників України. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.
10:14
Долар трохи зріс в ціні, євро і російський рубль подешевшали.