21 жовтня 2014

23:26
21 жовтня в харківській книгарні «Є» відбулася презентація нової книги Андрія Кокотюхи «Справа отамана Зеленого». Модерував захід Сергій Жадан.
16:49
Кожного четверга о 18.30 в незалежному культурному центрі «Indie» проходять лекції за участі харківських науковців.
13:06
Державний концерн «Укроборонпром» у 2015 році планує збільшити обсяг виробленої продукції з 13 млрд грн, запланованих у цьому році, до 17 млрд грн.
12:59
Міністерство закордонних справ (МЗС) заявило, що українська сторона звернеться до німецької розвідки з вимогою надати докази того, що дані Києва про збиття малайзійського Boeing були недостовірні. Як повідомив речник МЗС Євген Перебийніс, українська сторона здивована висновками Федеральної розвідувальної служби Німеччини про те, що проросійські сепаратисти збили малайзійський літак ракетою, випущеною з установки "Бук", яку вони захопили на одній з українських військових баз, повідомляє DW.DE.
12:51
У Дніпропетровську Служба безпеки України в результаті спецоперації затримала на конспіративній квартирі одного з бойовиків терористичної організації "ДНР".
12:41
У Луганську терористи картоплю продають по 10 гривень за кілограм, а лимони — по 10 гривень за штуку.Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля. Передає сайт каналу "24".
12:33
Ніч у місті пройшла без активних військових дій. Вчора, 20 жовтня, з 17 до 22 годин 50 хвилин обстрілу піддавався Київський район. Передає NGO.Donetsk.ua.
12:24
У Харкові завершився командний чемпіонат України з бадмінтону серед дівчат та юнаків 2002 року народження. Змагання зібрали близько ста юних спортсменів з Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей. Інформує сайт ХОДА.
12:13
Харків'янин розрахував, скільки енергії ми витрачаємо за місяць і годину, що дозволить зберегти мільйони. Повідомляє сайт «Сегодня».
11:13
У Харківській області затримали хлопця, який влаштував удома наркопритон. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, нещодавно в міліцію надійшла оперативна інформація про те, що в селищі Буди в одному з будинків 24-річний місцевий житель організував притон.