7 жовтня 2014

13:24
П’ятеро українських військовослужбовців загинули і 28 було поранено в ході антитерористичної операції 6 жовтня.
13:20
Народні депутати ухвалили за основу і в цілому проект постанови №5115 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області, зміну і встановлення меж Новоайдарського та Слов'яносербського районів Луганської області». За ухвалення цієї постанови проголосували 236 народних депутатів, передає кореспондент НБН.
13:16
В місті Павлоград у Дніпропетровській області створять індустріальний парк. Про це під час прес-конференції сказав голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, передає кореспондент УНН.
13:12
Оперативна ситуація в Луганській області за минулу добу значно ускладнилася.
13:05
На трасі Маріуполь-Донецьк досить часто трапляються затори, оскільки на в'їзді до міста на блокпостах ретельно перевіряють фури, які йдуть у цьому напрямку.
13:00
Верховна Рада підтримала у другому читанні та в цілому законопроект про заочне кримінальне провадження. За відповідне рішення проголосували 253 народних депутати, передає УНН.
12:52
Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов дав доручення секретаріату оприлюднити в газеті “Голос України” результати голосування за антикорупційні законопроекти.
12:47
Верховна Рада ухвалила за основу законопроект про створення Національного антикорупційного бюро.
12:40
Верховна Рада у першому читанні ухвалила президентський законопроект про створення Антикорупційного бюро. За законопроект проголосували 278 народних депутатів.
12:38
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін, при Департаменті науки і освіти Харківської обласної держаної адміністрації сформовано лекторську групу, що складає 92 особи з числа провідних викладачів і науковців вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону.