8 жовтня 2014

20:16
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута 8 жовтня в рамках робочої поїздки відвідав прикордонний пункт пропуску «Гоптівка», де йдуть роботи з облаштування інженерно-технічних споруд. Повідомляє сайт Харківської ХОДА.
20:06
Як повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, незважаючи на вкрай обмежене фінансування програм доступного житла, іпотечного та молодіжного кредитування на державному рівні, на території області реалізація цих програм не припиняється. Інформує сайт Харківської облдержадміністрації.
20:02
Територію АТО звужено з 14 вересня до двох українських областей - Донецької та Луганської. Радник голови СБУ Маркіян Лубківський заперечує можливість включення в зону АТО частини Харківської області. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Інформує сайт Тиждень.
19:55
Декілька днів поспіль в Красному Лучі біля будівлі "Ощадбанку" (район пл. Кірова, навпроти "Дитячого світу") збираються величезні черги. "Як в мавзолей", кажуть очевидці. Повідомляє Луганський Радар. Про це повідомляє ИРТА.
19:45
Сьогодні в Донецьку напружена ситуація в Куйбишевському та Київському районах, повідомляє прес-служба міської ради. Інформує сайт Радіо Свобода.
19:37
На Дніпропетровщині хід імплементації нового Закону «Про вищу освіту» аналізуватимуть за допомогою європейської методики «PRIME». Про це повідомляє видання «ГЛАВНОЕ».
19:30
У той час, коли напруженість в країні зростає, економіка тріщить, а стабільність і мир – це найбажаніша мрія мільйонів українців, Дніпропетровщина продовжує нарощувати обсяги виробництва та підвищувати зарплати працівникам. На сьогодні середня зарплата в регіоні складає 3 699 грн, що значно перевищує показники всіх областей України, окрім Києва. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.
19:31
8 жовтня в харківському обласному штабі партії «Народний фронт» відбулася прес-конференція, присвячена люстрації.
11:40
Кандидат в народні депутати України по мажоритарному одно мандатному окрузі №170 Олександр Щиров звернувся з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка, в якому виклав низку цікавих фактів з біографії та діяльності свого візаві по округу Анатолія Родзинського, «людини з сумнівною репутацією», «відомого у Харкові та Україні як організатора численних рейдерських захватів».
09:59
На жаль, вимушені констатувати, що ніч у Донецьку не минула без обстрілу. Як відомо, в результаті не особливо афішованих переговорів між Україною і Росією вчора сторони домовилися ще раз спробувати встановити на Донбасі режим ненападу. Проте терористи в черговий раз продемонстрували небажання встановлювати мир. Інформує сайт «Реал».