29 жовтня 2014

22:03
Серед медичних закладів Харкова, які Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці оснастив сучасними приладами, опинилася і Харківська міська дитяча поліклініка № 4.
22:03
Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав необхідне медичне обладнання цілому ряду медичних закладів Харкова. Серед них – електрокардіографи, ультразвукові діагностичні системи, парові стерилізатори тощо.
21:36
Сьогодні в Харкові були розвантажені перші 10 машин гуманітарної допомоги з Німеччини. Ця гумдопомога була надана відповідно до домовленостей між канцлером ФРН Ангелой Меркель і Президентом України Петром Порошенком.
21:28
Харківська профспілка медичних працівників виділила 15 тис. грн позабюджетних коштів на вакцинацію усіх 124 працівників приймальних відділень лікарень області. Про це 29 жовтня на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій повідомив директорДепартаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан. За його словами, щеплення є ефективним засобом боротьби з епідемією грипу і ГРВІ. "Зараз епідемії немає, але до неї треба бути готовими", - відзначив Галацан. Повідомляє видання "Статус Кво".
21:16
ЦВК закінчила обробку протоколів з усіх виборчих округів Дніпропетровщини. Визначилися переможці серед мажоритарників, а також стали відомі партії-лідери і партії-аутсайдери. Про це пише інтернет-видання "ДНЕПР. ГЛАВНОЕ".
21:08
До псевдовиборів в самопроголошеній «Луганській народній республіці» залишилося чотири дні, але ніхто не знає про те, де будуть розташовані виборчі дільниці. Про це повідомляє Informator.
21:02
На позачергових виборах у Верховну Раду України лідирує партія "Народний фронт", а Всеукраїнське об'єднання"Свобода" не потрапляє до нового парламенту.
13:26
Історичний клуб “Холодний Яр” запрошує до участі громадські та політичні організації. Вшануймо борців за волю України разом!
11:01
В окрузі №49 у Донецькій області окружна виборча комісія з великими труднощами проводить безперервне засідання. Повідомляє «NGO.DONETSK.UA».
10:53
У Харкові виявили факт незаконного зберігання і продажу контрафактних сигарет.