23 жовтня 2014

22:28
Засідання суду у справі про знесення пам'ятника Леніну у Харкові перенесли за клопотанням облдержадміністрації, виступаючої відповідачем, у зв'язку із закінченням робочого дня. Повідомляє «Укрінформ».
22:23
Мер Харкова Геннадій Кернес оскаржить в суді знесення пам'ятника Леніну на головній площі міста. Про це міський глава заявив в ефірі місцевого телеканалу, відзначає сайт «Главное».
13:02
У кожної людини є маса особистісних якостей, які важливі при спілкуванні з іншими людьми. За що саме поважають харків'яни кандидата-лідера по округу №169 і гендиректора компанії «Здоров'я» Олександра Доровського, - ми запитали у самих людей.
13:09
Невідомі в ніч на середу зруйнували 4 пам'ятники Леніну в 3 районах Дніпропетровської області. Про це повідомив представник обласного управління Міністерства внутрішніх справ. Інформує «Українська правда».
12:59
22 жовтня потяг з Луганська запізнився майже на шість годин до Одеси через артилерійський обстріл. За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", вимушена затримка потягу сталася на станції "Сентянівка" Донецької залізниці.
12:52
У своєму відеозверненні колишній міністр оборони ДНР прогнозує загибель Новоросії у разі стрімкого настання української армії.
11:57
Частини чесного Поясу Пресвятої Богородиці та частка мощей святителя Іоанна Златоуста з келії святителя Іоанна Златоуста скиту Святої Анни, а також список Іверської ікони Божої Матері прибули до Харкова 22 жовтня. Інформує сайт газети «Слобідськи край».
11:51
Підключати житлові будинки до системи теплопостачання почали о 7 ранку і продовжать орієнтовно до понеділка. Вже в суботу в Харкові планують підключити до опалювання 90% житлового фонду. Передає сайт «Об’єктив новини».
11:17
Більше третини французів (34%) підтримує ідеї крайньої правої політичної сили - Національного фронту на чолі з Марін Ле Пен. Інформує сайт «Укрінформ».
11:09
У Харкові затримали телефонних шахраїв. Як повідомляє корреспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВДУ в Харківській області, впродовж останніх 6 місяців в Харкові почастішали випадки телефонного шахрайства.