5 жовтня 2014

22:13
5 жовтня на традиційному недільному віче майданівці привітали освітян з Днем вчителя та обговорили найбільш актуальні проблеми у сфері вітчизняної освіти.
14:04
4 жовтня в Харкові біля пам'ятника Шевченку відбувся благодійний концерт під назвою «Рок проти лицемірства».
13:38
4 жовтня на площі Свободи відбулася церемонія відкриття хреста. Захід пройшов в межах акції «Поставимо на Леніні хрест».
12:58
4 жовтня в Харкові пройшли перші публічні перемови з приводу висування єдиних демократичних кандидатів. Модерував захід Сергій Жадан.
12:32
Вони зобов’язалися привести свої роздрібні ціни до економічно обґрунтованого рівня,повідомляє аграрне інформаційне агентство.
12:24
На базі криміналістичного центру обласної міліції проводитимуть експертизу тіл загиблих військових.
11:56
Вчора в Луганській області терористи з "Градів" та мінометів обстрілювали блокпости та опорні пункти сил АТО. В результаті поранення отримали дев’ятеро цивільних та троє силовиків.
11:50
Бойовики, використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", обстріляли населені пункти Тоненьке і Невельське.
11:46
У Донецьку в Петровському районі в результаті артобстрілу загинув мирний житель, пошкоджено приватні і багатоквартирні будинки.
10:13
Готівковий курс основних валют у банках України сьогодні, 5 жовтня 2014 року, знижений в покупках і продажах. Нацбанк України здешевив гривню, трохи підвищив курс долара і рубля.