9 жовтня 2014

19:31
Експозиція зібрала роботи авторів, які представляють Творче об’єднання професійних художників – ТОПХ. До складу цієї мистецької групи увійшли: Віктор Лисенко, Григорій Гамалей, Ігор Тужиков, Аліна Ілляш, Наталія Бегішева, Аліна Гармаш, Олександра Крилова, Поль Уєтс, Владислав Новаковський, Андрій Кремінський, Марія Титаренко, Сергій Радіонов, Тетяна Шендрик, Віолетта Терлига, Вікторія Мерзлякова.
13:50
Час проведення: з 11.00 до 12.00. Місце проведення: з 11.00 до 11.30 - пікет на вулиці Квітки-Основ’яненка, біля паркану, що перегороджує вулицю. Об 11.30 почнеться хода до будівлі Харківської міської ради.
13:19
На деяких станціях Харківського метрополітену виставлені посилені наряди міліції. Про це 9 жовтня повідомив журналістів начальник штабу батальйону патрульної служби з обслуговування метрополітену Харківського міського управління Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Плескач. За його словами, необхідність посилених нарядів викликана тим, що в метро останнім часом почастішали випадки затримання людей, які везуть зброю. Найчастіше озброєних пасажирів затримують на станціях "Пролетарська", " Проспект Гагаріна" і "Південний вокзал». Інформує «Статус Кво».
12:55
Усіх випускників шкіл в Україні з 2015 р. зобов'яжуть проходити зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з української мови, незалежно від планів щодо вступу до вузів. Про це заявив директор Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Ігор Лікарчук, передає кореспондент РБК-Україна.
12:58
Активісти Харківського громадянського форуму представлять кандидатів у народні депутати, яких підтримала громадська платформа.
12:42
Ключовим чинником, що сформував таку динаміку, є вихід з ринку великої кількості споживачів, орієнтованих на автомобілі економ-класу.
12:34
Двоє людей загинуло. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Дніпропетровській області. Передає сайт "056."
12:26
У Дніпропетровську в поточному році, порівняно з торішнім періодом, більш ніж в 3 рази скоротилася кількість угод з нерухомості.
12:19
До міліції надходять заяви про розбійні напади та зникнення людей. Передає ТСН.
12:02
Про це повідомила на власній сторінці у мережі Фейсбук речник ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай. Повідомляє Магнолія -ТВ.