13 жовтня 2014

22:07
Машину "Вольво" кияни обшили товстими сталевими листами. Тепер на такій машинібудуть їздити на передову військові медики добровольчого батальйону "Айдар". У цій автівці можна навіть робити операції, при чому пасажири будуть у більшій безпеці.
16:41
Сьогодні, 13 жовтня, голова Харківської облдержадміністраціїї Ігор Балута зустрівся з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСЧС) Сергієм Бочковським. У зустрічі також взяв участь перший заступник начальника Головного територіального управління ДСЧС України в Харківській області Олександр Волобуєв. Інформує сайт ХОДА.
16:34
Завтра, 14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці, в Харкові заплановано ряд заходів, в тому числі присвячених Дню Українського козацтва та 72-й річниці з дня заснування Української повстанської армії (УПА). Повідомляє сайт ХОДА.
11:10
У понеділок, 13 жовтня, виповнюється 7 років з дня трагедії на вул. Мандриківській, 127, в Дніпропетровську, під час якої загинуло 23 людини, в тому числі 9 дітей. Інформує ІА «Мост Днепр».
11:00
Цього тижня в Дніпропетровську в бійця з АТО в квартирі вибухнула граната. Під час розпивання спиртних напоїв 27-річний чоловік хвалився перед товаришами військовим трофеєм. У результаті стався вибух. Дві людини загинуло, ще один знаходиться в лікарні, повідомляють "Деталі. Підсумки".
10:48
Протягом жовтня-листопада поточного року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з обласною студентською радою та обласною радою старшокласників проводять акцію «Вища школа Харківщини – шкільним бібліотекам Луганської та Донецької областей». Інформує сайт ХОДА.
10:45
12 жовтня в Донецьку пройшло неспокійно. Попри те, що вночі і вранці було практично тихо, вже з двох годин дня були чутні безперервні залпи.
10:37
Уночі з 11 на 12 жовтня жителі східних районів Луганська чули вибухи зі сторони м. Щастя.
10:26
Бойовики на підконтрольній ними території почали поширювати листівки з повідомленням про референдум.
10:22
Президент Петро Порошенко подасть на розгляд парламенту кандидатуру командувача Нацгвардії Степана Полторака на посаду міністра оборони України.