30 жовтня 2014

20:59
Список депутатів, які станом на 30 жовтня за підсумками перевірки 99.66% протоколів ЦВК проходять до нового складу Верховної Ради. Про це повідомляє Телеграф, передає 24 daily.net.
20:25
Ось саме за допомогою такого 50-тонного екскаватора на кордоні копатимуть протитанкові рови. Цю техніку презентували харківським волонтерам будівельники, які не користалися машиною більше двадцяти років. Аби привести до ладу екскаватор, харківські активісти євромайдану зібрали гроші і повністю реставрували машину.
11:56
У районі Сокільників на Луганщині вночі загинув військовослужбовець Збройних сил України. Про це Громадському ТБ телефоном повідомив начальник штабу 2-го аеромобільного десантного батальйону 80-ї бригади. Повідомляє сайт Громадського телебачення.
11:52
У ніч з 29 на 30 жовтня, до чергового Царичанського райвідділу міліції надійшло повідомлення від Управління держслужби охорони про те, що в районі с. Ляшківка (Царичанський район, Дніпропетровська область) був втрачений зв'язок з інкасаторським автомобілем, що перевозив гроші з Києва в Дніпропетровськ. Автомобіль належить одному з комерційних банків.
11:38
Центральна виборча комісія опрацювала вже 99,49% електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.
11:36
У Донецьку 29 жовтня в результаті військових дій, за уточненими даними, загинув один мирний житель і ще троє дістали поранення різного ступеня тяжкості.
11:27
Днями Качанівську виправну колонію поповнили понад 170 засуджених жінок з Луганської області. В облуправлінні Держпенітенціарної служби кажуть: в Червонопартизанській виправній колонії, що буквально в трьох кілометрах від кордону з Росією, стало просто неможливо знаходитися через постійні обстріли. Тіснитися в "Качанівці" через поповнення не довелося: зараз в колонії перебувають 622 засуджені, при цьому ще близько 300 місць залишаються вільними. Наприклад, ціле відділення, в якому свого часу містилася Юлія Тимошенко, взагалі не використовують. Повідомляє "Сегодня".
10:34
У Харківській області затримали залізничного злодія. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби УМВС на Південній залізниці, затримали 39-річного порушника під час відробітку території платформи Зидьки. Як виявилося, чоловік вкрав 45 заставних болтів на переїзді "Зидьки - Геніївка Південної залізниці".
10:28
Результативна нічия Металіста на виїзді в Ужгороді залишала харківській команді хороші шанси на загальний успіх у протистоянні з Говерлою. Цим шансом підопічні Рахаєва у матчі-відповді в підсумку скористалися, хоча, як завжди не обійшлося і без проблем. З перших хвилин зустрічі господарі поля прибрали ініціативу до своїх ніг, проводячи одну атаку за іншою. Говерла у свою чергу зі старту змушена була тільки захищатись. Це непогано виходило у підопічних Грозного до середини першого тайму. Повідомляє "Українська правда".
08:58
Російський рубль втрачає в ціні.