31 жовтня 2014

22:55
Найтяжче положення на Донеччині – в Донецькому аеропорті та селищі Піски, що знаходиться поруч. В цих районах артилерійські постріли чути щодня. У Пісках, де раніше жили близько двох тисяч людей, сьогодні мешканців не більше двохсот. У селі залишилось чимало покинутих тварин.
22:46
Через військові дії в районі Донецького аеропорту страждають мирні мешканці. За останню добу в місті були обстріли в Петрівському, Київському та Куйбишевському районах. Про це повідомляє пресс-служба мера міста. Від артилерійських снарядів загинула одна людина, ще один мешканець дістав поранення.
22:35
Військових у зоні АТО підтримують діти. Десятки малюнків, віршів і зроблених власноруч оберегів вони щотижня передають захисникам батьківщини. Побажання військовим школярі написали на машині батальйону «Київська Русь».
20:16
Президенти України, Європейської комісії та Європейської Ради привітали початок тимчасового застосування Угоди про асоціацію 1 листопада. Повідомляє «Українська правда».
19:01
Бійці півроку провели далеко від будинків, але коли повернулися, їх чекали люблячі очі. Повідомляє сайт «056».
18:47
Так звані вибори "глави ЛНР", незважаючи на заявлений термін 2 листопада, в деяких населених пунктах почалися вже сьогодні. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
18:32
Терористи продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції. Про це у п'ятницю ввечері повідомляє прес-центр АТО. Повідомляє «Українська правда».
18:22
Російському акторові Михайлові Пореченкову “світить” 8-15 років позбавлення волі за участь у терористичній організації, крім того, СБУ планує оголосити його в міжнародний розшук. Про це у Facebook написав радник глави СБУ Маркіян Лубківський. Повідомляє сайт каналу «24».
18:17
Тут друкували листівки і розливали "коктейлі Молотова". Інформує "Новий Регіон".
18:11
3 листопада з 10:00 до 17:00 буде тимчасово призупинено подання газу жителям декількох домоволодінь в Харкові.