24 жовтня 2014

17:45
Вдень біля будівлі Харківського національного університету будівництва та архітектури пройшов пікет-акція «Перед-на-значення».
16:24
Всеукраїнська коаліція громадських організацій «Нові можливості» провела опитування громадської думки жителів виборчого округу № 169 (Київський та частина Московського району міста Харкова).
14:23
Соціологи вперше за час виборів у незалежній Україні зіткнулися з ситуацією, яка не дозволяє їм напередодні дня голосування впевнено спрогнозувати майбутній склад Ради.
14:24
Портрет Кобзаря, намальований на житловому сімнадцятиповерховому будинку по проїзду Садовому, 30, увійшов до Книги рекордів України. Загальна площа зображення склала понад 500 квадратних метрів.
13:58
23 жовтня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла відкрита лекція під назвою «Критичне мислення в епоху інформаційних війн».
13:31
"Соціальна карта ЛНР" вводиться на території "республіки" з 20 жовтня. Її видаватимуть студентам, пенсіонерам і іншим групам населення.
13:22
Бойовики "ДНР" виклали в мережу відео обстрілу Донецького аеропорту з трьох установок РСЗО «Град» бригади «Кальміус».
13:11
У день перевиборів голови харківського відділення Спілки архітекторів України С. Чечельницького харків'ян збирають на акцію протесту.
13:11
Це 5 вантажівок з товарами першої потреби для переселенців зі сходу та Криму. Передає TBI News.
13:02
У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано НЛО витягнутої форми біля МКС, передає "Обозреватель".