4 жовтня 2014

11:48
У травні Обама повідомив конгрес про відкликання торговельних пільг щодо Росії, які діяли відповідно до Генеральної системи преференцій.
11:37
Нещодавно 10 років з дня заснування відзначив Центр реабілітації інвалідів дитинства і дітей-інвалідів "Промінь". Заклад надає допомогу дітям і підліткам, які страждають важкою розумовою відсталістю. Здійснюються комплексні заходи, спрямовані на забезпечення психологічної, соціальної, педагогічної і трудової реабілітації інвалідів. Співробітники центру допомагають таким дітям адаптуватися до громадського життя.
11:17
Близько 5 ранку мешканців Донецька розбудили залпи, які були чутні практично у всіх районах міста.
11:14
У результаті масованих обстрілів з боку терористів на Луганській ТЕС виникла пожежа. Про це йдеться в повідомленні прес-центру “Північ” у Facebook.
11:08
Президент України Петро Порошенко заявив, що підпише Закон «Про очищення влади» (про люстрацію), хоча і не вважає його досконалим, передає офіційний сайт президента країни.
10:00
Офіційний курс валют на 4 жовтня, встановлений Національним банком України. Євро подорожчав, російський рубль та долар подешевшали.