19 жовтня 2014

23:03
18 жовтня в харківському Літературному музеї відбулася презентація збірки націоналістичної поезії «Голос крові».
22:16
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває персональна виставка Артема Рогового «Моя хата».
17:46
17 жовтня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшла остання лекція Дмитра Бадаєва з циклу «Чарівний світ Дж. Р. Р. Толкієна».
12:20
Двадцять одного невідомого солдата поховали в Дніпропетровську. Передає «Обозреватель».
12:10
Луганський національний університет ім. Т. Шевченка заявляє про переказ коштів на свої рахунки Державною казначейською службою для виплати зарплат і стипендій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВНЗ з посиланням на ректора Віталія Курило. "Почали виплачувати зарплату, а студентам - стипендію. Це зміцнить дух викладачів і студентів", - зазначив ректор.
11:59
У Донецьку 18 жовтня внаслідок бойових дій загинули 4 жителі, 9 - отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Передає сайт міськради Донецька.
11:54
За словами правоохоронців, останнім часом викрадати машини стали частіше. Як передає "Сьогодні", за інформацією облуправління ДАІ, всього цього року в Харківській області викрали 312 машини, з яких 210 вже повернули власникам. А з 102 викрадених авто, які досі в розшуку, більше половини - моделі ВАЗ без сигналізації.
11:48
У Харкові в черговий раз затримали військовослужбовця, який вкрав у своїх товаришів по службі боєприпаси в зоні антитерористичної операції. Передає сайт «My Kharkov.info».
11:37
18 жовтня близько десятої години вечора на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області надійшов сигнал «тривога» із торговельно-розважального центру на вулиці Героїв Праці.
11:33
Щодо результату поєдинку Металіста з Ворсклою у Полтаві можна судити з двох площин. З одного боку, команда Ігора Рахаєва, яка вважається одним із претендентів на медалі, в черговий раз втратила очки. Однак, з іншого - Ворскла сьогодні більше награла на перемогу, а тому одне очко для харків'ян - досить непоганий результат. Передає сайт «Українська правда».