15 жовтня 2014

21:11
Особливість експозиції в тому, що вона складається з двох частин. На першому поверсі галереї знаходяться гравюри у збільшеному масштабі, вони зображені на прозорій кальці. Другий поверх – роботи в мініатюрі.
19:53
Кабінет Міністрів ухвалив постанову про надання вимушеним переселенцям грошової допомоги на 6 місяців для оплати орендованого житла та житлово-комунальних послуг. Повідомляє сайт ХОДА.
19:46
Сьогодні, 15 жовтня, Міністр освіти Сергій Квіт відвідав Харків з офіційним візитом. Міністр провів зустріч з ректорами харківських вишів в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна. Інформує сайт ХОДА.
19:05
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ході візиту на Харківщину розповів про особливості і етапи реалізації проекту "Стіна" на українському кордоні. Інформує сайт "Об'єктив-новини".
14:21
14 жовтня в дитячому книжковому магазині «Читаріум» відбулася презентація збірки «Зоряні казки», написаної відомими харків’янами та волонтерами заради допомоги онкохворим дітям, значна частина яких вже знаходиться на термінальній стадії.
11:30
Харківський регіон має не тільки потенціал для розвитку важкої промисловості, але і всі передумови для формування розгалуженого господарського комплексу, орієнтованого на розвиток інноваційного сільського господарства. Про це 14 жовтня під час німецько-українського форуму «Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес», який проходить у Харкові, повідомила Директор Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.
11:21
Контррозвідка Служби безпеки України затримала громадянина України, який займався шпигунською діяльністю.
11:17
14 жовтня Спілка Української Молоді відзначила 72-гу річницю з дня створення Української Повстанської Армії.
11:12
П'ятий день не припиняється обстріл найбільшої шахти України "Комсомолець Донбасу". Військові експерти говорять: ну дуже невдало підприємство розташоване відносно нинішньої лінії фронту. Але шахтарям і місцевим жителям (що, втім, у даному випадку одно і те ж) від такої "невдачі" не легше. Екстремальні умови, в яких вони живуть, зараз досягли критичної точки. Інформує Daily com.ua.
10:56
У лавах бойовиків на Сході України стався черговий розкол. Повідомляє ТСН.