14 жовтня 2014

22:14
Усе розпочалося з площі Конституції. Біля пам’ятника Незалежності зібралося кілька тисяч людей. Студенти, родини з дітьми, пенсіонери вийшли заради того, щоб підтримати бійців, які знаходяться в зоні АТО.
13:28
Панахида за воїнами Української повстанської армії та усіма тими, хто загинув за свободу України, пройшла ввечері 13 жовтня в Молодіжному парку Харкова, біля пам'ятного знаку воїнам УПА. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі", на панахиду, яка традиційно проводиться з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, прийшло більше 50 людей. Архієпископ Харківський і Полтавський УАПЦ Ігор (Ісіченко) відслужив молебень, після чого присутні поклали до пам'ятного знаку квіти.
13:07
У Харкові біля оточеного будівельними лісами постаменту, який залишився від пам'ятника Леніну, пройшла акція "Євромайдану". Повідомляє сайт «Главное».
12:55
Президент України Петро Порошенко встановив 14 жовтня, коли святкується Покрова Пресвятої Богородиці, новим державним святом – Днем захисника України. Відповідний Указ Глава держави підписав учора. Повідомляє офіційний сайт президента України Петра Порошенка.
10:36
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що у центральному апараті МВС і обласних управліннях під люстрацію потрапляють більше 80 осіб. Про це він заявив на прес-конференції в ІА "Мост-Днепр".
10:32
Українським військовим, які обороняють Донецький аеропорт, доставили необхідну гуманітарну допомогу і торти. Про це написав на своїй сторінці в Facebook керівник волонтерського об'єднання "Крила Фенікса" Юрій Бірюков.
10:30
У понеділок бойовики продовжували періодично обстрілювати українських силовиків. Є загиблі та поранені, крім того, наші військові втратили два БТРи. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. За даними прес-служби Москаля, з 9.00 до 9.30 бойовики з Веселої Гори обстрілювали з мінометів ТЕС у м. Щастя. Руйнувань і жертв немає.
10:28
Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута зустрівся зі старшим суперінтендантом Національної поліції Королівства Нідерланди (тимчасова пошукова місія «МН17») Патріком Воссом. У зустрічі також взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, перший заступник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв, перший секретар - радник з політичних питань Королівства Нідерланди Даніель Сторк, а також представники правоохоронних органів, СБУ, керівники структурних підрозділів ХОДА. Передає сайт ХОДА.
10:26
Під час робочої поїздки до Зміївського району перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін ознайомився з роботою центру надання адміністративних послуг при Зміївській районній державній адміністрації. Інформує сайт ХОДА.
10:24
15 жовтня в Національній академії правових наук України (вул. Пушкінська, 70) відбудеться науково-практичний семінар за темою «Реформування законодавства в сфері судово-експертної діяльності». Початок заходу – об 11.00. Інформує сайт ХОДА.