18 листопада 2014

16:25
Бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу 5 населених пунктів Луганщини. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко сьогодні на брифінгу в Києві.
16:18
Минулої ночі, як і упродовж вчорашнього дня, тривав обстріл Донецька. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
16:07
Активісти творчого об'єднання "Бий падлюку" намалювали, надрукували і відправили до зони АТО українським військовим нові мішені для стрільби. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
15:54
У проект Коаліційної угоди, над якою працюють п'ять політичних сил, все-таки вписали пункт про відміну депутатської недоторканості. Повідомляє сайт «Главное».
15:46
Акторка Наталія Фатєєва виписалася з приватної клініки і планує відправитися в Ізраїль на реабілітацію. Поїздка намічена на весну майбутнього року, її сплатить син зірки Володимир, повідомляє «Главное», посилаючися на russianshowbiz.
15:35
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр вважає, що мінські домовленості можуть бути базою для досягнення врегулювання кризи на сході України. Повідомляє сайт ВВС.
15:31
Генеральний секретар НАТО Енс Столтенберг заявив, що на території України і на російсько-українському кордоні з боку РФ спостерігається нарощування військової присутності. Повідомляє BBC.
15:26
Про загрозу теракту пише в twitter 'е IT Sector.Харків. Повідомляє сайт «Інформатор».
15:20
Сьогодні близько 11:15 до харківської міліції надійшла інформація про «замінування» будівлі "Харківобленерго" по вулиці Плеханівській. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу харківської міліції.
15:15
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив за мужність і героїзм братів Андрія і Сергія Янголенків, які очолюють батальйони "Слобожанщина" та "Харків-1" і нещодавно повернулися із зони АТО. Крім того, нагороду отримала Інна Янголенко, дружина Андрія, яка теж служить у загоні "Харків-1". Повідомляє сайт "Главное".