11 листопада 2014

20:38
Бойовики постійно отримують з Росії підкріплення військовою технікою. Повідомляє сайт 7 днів.
20:29
У мережі з'явилися шокуючі фото наслідків обстрілу міста. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
20:21
У річницю Майдану планують поминати героїв Небесної сотні і обговорити питання з оборони Дніпропетровщини. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
20:13
Прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт запропонував президентові Росії Володимиру Путіну вибачитися за збитий 17 липня Boeing - 777, а також виплатити компенсації родичам 298 загиблих пасажирів літака. Про це повідомляє «Главное» з посиланням на австралійське видання The DailyTelegraph.
20:01
Приблизно раз на день, хтось десь пише про максимальний перепост, тому що якийсь експерт десь дізнався, що ось сьогодні вночі почнеться. У гіршому разі - відразу під ранок. Причина ясна - Путіну ж потрібний сухопутний коридор в Крим, бо без нього...,- пише на своїй сторіночці у фейсбук Anton Pavlushko. Повідомляє сайт "Главное".
19:35
У період із 1 по 7 листопада зафіксовано лише два випадки порушень свободи слова, проте, обидва в категорії «Фізична агресія». Повідомляє сайт Інституту масової інформації.
19:29
Мерседес-нелегал намагався «з вітерцем» проїхатися вулицями Харкова. На перешкоді йому стали працівники Харківської митниці та ДПС МВС України. Повідомляє сайт газети "Слобідський край".
19:20
Лідер фанатського рух львівських Карпат Тарас Павлів в ефірі "ПроФутбол" прокоментував непорозуміння між публікою в його місті і донецьким Шахтарем. Повідомляє "Українська правда".
19:15
Контрабанда боєприпасів. Співробітники ДАІ затримали громадянина Росії, який віз в столицю ящик патронів. Повідомляє сайт АТН.
19:02
Інформація про мінування станції харківського метро "Завод імені Малишева" не підтвердилася. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВД України в Харківській області. Повідомляє інформагенція Форум.