23 листопада 2014

21:16
23 листопада в незалежному культурному центрі Indie пройшла відкрита лекція, присвячена місії «Розетта». В ролі лектора виступив науковий співробітник Харківського інституту астрономії ХНУ імені В.Н. Каразіна Іван Слюсарев.
18:41
Проведення акції «Запали свічку!» в День пам’яті жертв Голодоморів вже стало традицією для патріотичної громадськості Лозівщини. На цей раз захід відбувся на майданчику між Свято-Петро - Павлівським храмом і магазином «АТБ», що на 3-му мікрорайоні.
17:09
Україна, досі не розпочавши закупівлі російського газу, вчиняє недоцільно, заявив у суботу міністр енергетики Росії Олександр Новак. Як передає РИА Новости, міністра непокоїть запитанням, як "вони (Україна) будуть взимку проходити максимум?"
16:56
Спецпризначенці відбирали українську символіку на концерті «Океану Ельзи» в Мінську. У Мінську під час виступу групи «Океан Ельзи» білоруська міліція відбирала у глядачів українські прапори. Про це повідомляє видання "Белорусский партизан".
16:48
Російська агресія проти України є не стільки путінською затією, скільки органічним продовженням вкорінених у менталітеті шовіністичних тенденцій російського народу, для яких Путін виступив скоріше каталізатором, аніж творцем. Однак платити за цю путінську каталізацію будуть середньостатистичні росіяни, причому дуже дорогою ціною. Повідомляє сайт "Главное".
16:37
Виконуючий обов’язки «міністра оборони» ЛНР Олег Бугров вирішив розподілити крадені і «віджаті» автомобілі луганців серед сімей убитих бойовиків. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
16:22
Потяг із 13 вагонів, який везе уламки Боїнга-777, що розбився в липні на Донбасі, в Нідерланди для експертизи, зараз рухається в напрямку до Харкова. З-під Тореза поїзд виїхав сьогодні вранці у супроводі голландських експертів та представників місії ОБСЄ. Однак, чи буде зупинка в Харкові, поки невідомо. Про це повідомляє сайт «7 днів» з посиланням на кореспондента телеканалу «112 Україна».
16:16
Працівники Жовтневого райвідділу міліції викрили 43-річного мешканця Запоріжжя, який домовився з харківським підприємством про перевезення вантажу, однак зник разом із товаром. Повідомляє сайт «Магнолія -ТВ».
16:07
ВВС Україна подає ретроспективу новин 10 днів листопада-початку грудня 2013 року: від рішення українського уряду про відтермінування підписання Угоди про асоціацію з ЄС до перших масових акцій на київському Майдані та першої спроби тодішньої влади їх розігнати. Повідомляє сайт "ВВС".
16:00
Потяг з уламками пасажирського літака рейсу MH17, який розбився улітку на Донбасі, у неділю вирушив до Харкова з території, яку контролюють проросійські сепаратисти, повідомляють російські ЗМІ. Повідомляє сайт ВВС.