4 листопада 2014

08:19
Мало обмежитися зняттям бар'єрів з роботи валютного ринку, як зробив Нацбанк в четвер
11:57
Начальник Головного управління Держсанепідслужби в Дніпропетровській області Андрій Кондратьєв повідомив, що спалахів і підвищень захворюваності серед переселенців на сьогодні не зафіксовано. Про це він повідомив на прес-конференції в ІА "МОСТ-ДНЕПР".
11:31
Військові інженери в зоні АТО навели міст через річку Сіверський-Донець. Тепер ним зможе рухатися не лише військова техніка, а й цивільні автомобілі. Повідомляє UAINFO.
11:26
У мережі з'явилося відео, як бійці обстрілюють позиції бойовиків з різної зброї, повідомляє 1st VideoChannel.
11:18
На прес-конференції в Києві командир українського батальйону "Дніпро-1" Юрій Береза, який потрапляє в нову Раду за списками партії Яценюка-Турчинова "Народний фронт" заявив, що важливішою подією, ніж вибори в ДНР/ЛНР, вважає вибори в психіатричній лікарні, повідомляє інформаційне агентство ПолітНавігатор.
11:13
Де на Донбасі вночі вівся обстріл, і як пройшла минула ніч в Луганській і Донецькій областях, розповіли в прес-центрі АТО.
11:07
Визнання Росією «виборів» на Донбасі призведе до легітимізації «ЛНР» і «ДНР», після чого головним завданням тероритстів стане захоплення нових територій. Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив екс-голова служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж. Повідомляє «ZIK».
11:02
Аналітичний центр «Рада закордонних справ» вважає цитатою дня слова так званого голови «ЦВК ДНР» Романа Лягіна про те, що «Києву варто змиритись з тим, що Донбас це не частина України». Інформує Радіо Свобода.
10:52
Попри те, що будівництво довгоочікуваної станції метро "Перемога" повинні були відновити в минулу суботу, активні роботи тут почнуться тільки за два тижні. Як розповіла "Сьогодні" директор Харківської дирекції будівництва метрополітену Наталія Лінник, виділені на сесії міськради 40 млн грн ще не надійшли, але перший транш в 26 млн підприємство чекає вже у кінці тижня. За ці гроші обіцяють видати аванс будівельникам і закупити необхідні матеріали. А інші 14 млн на "Перемогу" повинні прийти до кінця року. Повідомляє сайт "Сегодня".
10:44
Керівник харківських сепаратистів Костянтин Долгов продовжує займатися антиурядовою діяльністю. Про це інформує mykharkov.info.