5 листопада 2014

22:54
Сьогодні ввечері в Донецьку на спортивному майданчику біля школи № 63 розірвався снаряд. Двоє дітей, які грали на вулиці у футбол, загинули. Ще четверо людей отримали поранення. З чийого боку прилетів снаряд, поки невідомо.
22:41
Молодий донецкий художник розмалював стіну одного із будинків. Митець мріє після війни зробити зф зруйнованої споруди в місті памятник - щоб ніхто не забував про страшні події.
14:10
Адвокат Андрій Верба розповів, що з 1 листопада в Україні набув чинності закон, згідно з яким злочинців можна судити заочно. Про це він повідомив на прес-конференції ІА "МОСТ-ДНЕПР".
14:01
Служба безпеки України викрила та затримала громадянина України, який за завданням спецслужб РФ пропагував сепаратизм, сприяв бойовикам із "ДНР" та "ЛНР" у підготовці терактів на території Дніпропетровської області. Повідомляє сайт каналу «24».
13:55
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ Тетяна Погукай, -повідомляє сайт «Главное», посилаючись на "Українські новини".
13:31
4 листопада, у другій половині дня відбувалися артобстріли Куйбишевського та Київського районів, ніч у місті пройшла напружено. Інформує сайт "24".
13:27
Кабінет Міністрів не буде виділяти бюджетні кошти для фінансування окремих районів Донбасу, які контролюють проросійські сепаратисти. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Повідомляє Радіо Свобода.
13:03
5 листопада близько сьомої ранку в Червонозаводському районі сталася пожежа. Горіла триповерхова офісна будівля по вулиці Руставели, 28/1. Як повідомляють в прес-службі облуправління ГУ ДСНС, крім того, вогонь почав перекидатися на сусідню двоповерхову будівлю, розміщену впритул
12:52
Рада національної безпеки і оборони України рекомендувала президентові Петру Порошенку внести до Верховної Ради законопроект про відміну закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей", повідомляє Інтернет-видання МедіаІнфо.
12:44
У м. Лозова, що на Харківщині, 20-річна дівчина зарізала свого чоловіка. Інформує Gazeta.ua. Про інцидент повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.