12 листопада 2014

21:47
12 листопада в галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулася презентація документального фільму французького режисера Сандри Погам «Дега і оголена натура».
20:15
Керівник австрійського Інституту міжнародної політики у Відні Хайнц Гертнер заявив в інтерв'ю швейцарському виданню Tagesanzeiger, що "Росія, перекидаючи свої війська і важкі озброєння в Україну, цілком можливо, намагається зміцнити позицію для майбутніх дипломатичних переговорів, на яких можна знайти вихід з конфлікту". "Проте, говорити про таке рішення ще дуже рано", - відзначив політолог. Повідомляє «Главное».
19:51
Два роки тому в Дніпропетровську на проспекті Правди, з вини колишнього глави Зачепилівського райради Олега Токаря, сталося жахливе ДТП. Сайт "Восточный дозор".
19:27
У ніч з 11 на 12 листопада бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу міста Щастя і Станиці Луганської в Луганській області. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
19:21
Члени місії ОБСЄ в районі Маріуполя є співробітниками спецслужб Росії. Повідомляє "Восточный дозор".
19:14
Довелося евакуювати близько 600 осіб. Повідомляє газета «Сегодня».
19:02
У лабораторії технології та аналізу лікарських засобів «Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України в Харкові розроблено низку препаратів місцевої дії для знеболювання та знезараження ран у військово-польових умовах і для лікування інфікованих ран у шпиталях. Повідомляє сайт Zaxid.net.
18:58
Міліція та прокуратура спростовують інформацію про серію вибухів у Харкові в ніч на середу. "У нас немає ніякої інформації про вибухи", - сказали кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області в середу.
18:51
У Харкові повідомили про «замінування» Будинку рад, де розташовано облдержадміністрацію. Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Передає сайт Громадського ТБ.
18:42
Ганна Дзеркаль та Надія Коба стали п'ятиразовими переможницями чемпіонату України з плавання на короткій воді. Повідомляє сайт УНІАН.