8 листопада 2014

23:51
Битва ідеологічних опонентів відбувалася під театром Опери і балету.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
23:43
Геннадій Москаль попросив представників національних культурних суспільств допомогти у вирішенні проблеми з відправкою дітей у безпечні регіони і країни. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
23:34
Ніч в Донецьку пройшла неспокійно, в Куйбишевському і Київському районах постійно вівся обстріл. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
23:14
Надію Савченко 7 листопада доставили у Басманний суд, де проходило засідання за її справою. Українську льотчицю, яку звинувачують в причетності до вбивства російських журналістів під Луганськом, доставили з СІЗО, в якому, за словами її адвоката, вона сидить в одиночній камері. У суді Надія Савченко принципово говорила тільки українською мовою. Повідомляє сайт "Главное".
22:52
Так виглядають дома в Донецьку після обстрілу путінськими бандитами 6 листопада 2014 року. Повідомляє сайт "Главное".
21:37
Держава повинна. Дуже багато що і дуже багатьом з нас. Але тільки КП "Харківодоканал" готове для вибивання боргів з держави ризикнути життям, здоров'ям і життєдіяльністю тисяч харків'ян. Повідомляє сайт «Главное».
21:18
У Харкові стався конфлікт між радикалами з "Правого сектора" і представниками КПУ. Повідомляє Kharkov.info.
21:09
7 листопада на Харківській окружній автомобільній дорозі сталася дорожньо-транспортна подія за участю українських військовослужбовців. My Kharkov.info.
20:59
У Нідерланди з Харкова відправився транспортний літак з 5 контейнерами з біологічними останками тіл загиблих пасажирів авіарейсу МН-17, збитого терористами влітку над Донецькою областю. Літак відправився з міжнародного аеропорту "Харків" близько 11.45, передає Newsru.ua з посиланням на Уніан.
20:45
У скоюванні злочинів співробітники відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними группами викрили 30-річного раніше судимого харків'янина, повідомили в прес-службі ГУ МВДУ в Харківській області. Повідомляє сайт АТН.