10 листопада 2014

23:45
Розслідування вибуху, що стався напередодні в харківському рок-пабі "Стіна" робиться за статтею "теракт". Як повідомив на брифінгу в понеділок, 10 листопада, радник керівника міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, розслідуванням займається СБУ. Повідомляє сайт Світ 24.
23:34
9 листопада ввечері в приміщенні рок-паба "Стіна" на вулиці Римарській стався вибух. Повідомляє сайт Хвиля.нет.
23:05
Начальник Головного управління Держсанепідслужби в Дніпропетровській області Андрій Кондратьєв повідомив, що за 9 місяців поточного року в Дніпропетровській області зафіксовані 1855 випадків захворюваності населення туберкульозом органів дихання.
22:56
Терористи обстрілюють блокпост у Щасті з мінометів. Повідомляє сайт каналу «24».
22:42
В ході "тренування перед боєм" терористи зі "Сходу" обстріляли бензозаправку.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
22:31
Замість "глав" так званих республік на переговори відправиться їх представник. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
13:10
9 листопада 2014 р., в день пам’яти прп. Нестора Печерського, відзначуваного в Україні як день національної мови і писемности, в Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова пройшла презентація нової книги «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури». Науковий збірник опублікований харківським видавництвом «Акта». В його основу було покладено доповіді на Міжнародній науковій конференції «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури», проведеній у Харкові Інститутом літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, Колеґією Патріярха Мстислава й Харківським літературним музеєм 2013 р. до 900-річчя «Повісти временних літ».
12:57
8 листопада 2014 р., в день храмового свята Дмитрівської парафії, клир і миряни Харківсько-Полтавської єпархії відзначали 25-річчя відродження Української Автокефальної Православної Церкви в Україні.
12:50
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застерігає від загострення військового протистояння на Донбасі. Він також закликає сторони дотримуватися мінських домовленостей. Передає сайт «DW».
12:45
Кількість постраждалих в результаті вибуху в кафе Харкова збільшилася до 13 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області. Інформує РБК-Україна.