14 листопада 2014

17:24
У Ростовській області Російської Федерації 250 солдатів строкової служби підняли бунт. Вони відмовилися вирушати на неоголошену війну в окуповані райони Донбасу. Повідомляє сайт "Главное".
16:39
Сьогодні президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками силових відомств. Про це у себе в Facebook написав прес-секретар глави держави Святослав Цеголко. Повідомляє сайт «Главное».
15:32
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк запропонував свій склад Кабінету Міністрів. Про це він заявив на прес-конференції. Повідомляє сайт газети «7 днів».
15:17
Прем'єр-міністр України, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк вважає поки ще чинного Голову Верховної Ради Олександра Турчинова найпрофесійнішим спікером. Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції, передає кореспондент Укрінформу.
15:04
Начальник управління забезпечення проведення реформування, організаційної роботи і роботи із зверненнями громадян Дніпропетровської ОДА Олена Лугова розповіла, що до категорії лабораторних досліджень відносяться і дослідження:патологоанатомічні, гістологічні і судово-медичні дослідження. Про це І А "МОСТ-ДНЕПР" стало відомо на місці події.
14:11
Ніч з 13 на 14 листопада в Донецьку пройшла неспокійно. Постраждав Петрівський район міста. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
14:03
13 листопада в ХНУ будівництва та архітектури відбулася презентація двох праць з сакральної дерев‘яної архітектури – «Українські деревляні церкви. Генеза і розвій форм» Михайла Драґана та «Дерев‘яна монументальна архітектура Лівобережної України» Стефана Таранушека.
13:46
Луганські партизанки зняли відео-відповідь ватажкові банди "Примара" Олексію Мозговому на його заявуження ненависництва. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
13:07
Сьогодні вранці в Харкові, в районі перехрестя вул. Муранова і вул. Революції 1905 року, сталося ДТП. Водій мікроавтобуса Mercedes, навантаженого картоплею, не впорався з управлінням, внаслідок чого сталася дорожня аварія. Повідомляє сайт «Объектив-новости».
12:48
Вибух у харківському пабі «Стіна» минулої неділі стався через пластикову бомбу. Про це заявив керівник СБУ в Харківській області Олександр Пивовар. Повідомляють «Факти» ICTV.