13 листопада 2014

23:30
Київ – Україна та Японія уклали угоду про фінансування відновлення Донбасу. Відповідно до неї, близько 6 мільйонів доларів японський уряд виділяє на відновлення соціальних закладів на звільнених територіях сходу України. Українські урядовці запевняють, що мають план відновлення Донбасу, і що українська влада так само продовжує фінансувати цей напрямок. Зі свого боку, експерти вважають надання соціальних послуг на постконфліктних територіях ключовою ознакою відновлення миру та турботи держави про своїх мешканців. Повідомляє «Радіо Свобода».
22:49
"Поки я це пишу, експерти повідомляють про масоване нарощування російських військових сил на кордоні з Україною", - відзначає оглядач Forbes Мелік Кайлан. Повідомляє сайт «Главное».
22:11
У неділю, 16 листопада, "Союз десантників" організовує благодійний виставку-продаж картин художників і дитячих малюнків. Про це повідомили в Харківській громадській організації ветеранів повітряно-десантних військ "Союз десантників". Повідомляє сайт «Главное».
21:47
Президент США Барак Обама закликав Росію поважати вересневу угоду про припинення вогню, укладену між Києвом та проросійськими сепаратистами на сході України. Повідомляє сайт Голос Америки.
17:18
У Луганській області другу добу триває інтенсивний обстріл, внаслідок чого зруйновані інфраструктура і комунікації, є потерпілі.Повідомляє сайт "Восточный дозор".
16:48
У результаті вчорашнього артобстрілу в Донецьку зруйновані декілька житлових будівель. Є поранені. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
16:34
Рішення про створення бізнес-центру ухвалене на сесії Дніпропетровської облради. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
14:04
Прес-служба Мінохорони здоров'я повідомила, що Кабмін виділив гроші на лікування переселенців, які мешкають в Харківській області. На даний момент в регіон із зони проведення АТО переїхали 113 тисяч 742 людини. Повідомляє сайт «Бізнес».
13:02
За минулу добу піротехніки 3 рази виїжджали на розмінування боєприпасів часів ВОВ. Як повідомляє кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУ ГСЧСУ в Харківськійобласті, вибухонебезпечні предмети були виявлені в Нововодолазькому, Дергачівському районах області і Харкові.
12:43
Як говориться в повідомленні на офіційній сторінці пабу "Стіна" в соціальній мережі ВКонтакте, завтра там пройде концерт, під час якого зберуть кошти на відновлення приміщень зруйнованого внаслідок вибуху закладу.