21 листопада 2014

20:56
Президент Петро Порошенко оголосив, що наступного тижня внесе кандидатуру прем’єр-міністра на затвердження парламенту. Інформує сайт ВВС.
20:51
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що новий Кабінет міністрів має бути сформований за 10 днів. Президент Петро Порошенко і того категоричніше - говорить: 6 днів це крайній термін. Повідомляє сайт «Главное».
20:46
Організовані при підбурюванні Росії сепаратистські "референдуми" в Криму і на Донбасі є імітацією народного волевиявлення, а їх ініціаторам доведеться відповідати згідно із законом. Сама ж Росія такою поведінкою тільки плодить ворогів. Про це політолог Володимир Цибулько розповів на чаті в "Головреді". Інформує «Главное».
20:37
Росія відправила в останньому "гумконвої" бронежилети терористам. Повідомляє сайт «Главное».
19:38
Рік тому, 21 листопада 2013 року, патріоти зібралися на головній площі Києва - Майдані Незалежності - на знак протесту проти рішення президента Януковича про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС...
19:33
Прокурор Харківської області Юрій Данилов заявляє, що на Харківщині упродовж п’яти місяців працює диверсійно-терористична група «Харківські партизани». Повідомляє Радіо Свобода.
19:19
У центрі Харкова біля пам'ятника Тарасу Шевченку на честь річниці Євромайдану розгорнули 100-метровий прапор України.
19:14
Дирекція Прем'єр-ліги постановила перенести матч 13 туру "Металіст" - "Чорноморець" на невизначений термін. Повідомляє UA-GOL.COM Новини футболу.
19:00
За фактом вибуху у Харкові трансформаторної будки біля військового госпіталю, який стався у четвер ввечері, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Харківській області. Повідомляє сайт «Zaxid.net».
18:52
У містах, підконтрольних "ЛНР", місцеві жителі вирішили провести 23 листопада "Народне зібрання". Повідомляє сайт «Восточный дозор».