15 листопада 2014

20:38
Нещодавно до чергової частини Ленінського райвідділу міліції з заявою звернувся 22-річний мешканець району. Молодик розповів, що став жертвою зловмисника. З його пояснень стало відомо, що на вулиці до нього підійшов чоловік, попросив цигарку та під час паління завів бесіду. Потім почав вмовляти хлопця дати скористатися мобільним телефоном, щоб зателефонувати товаришу. А коли отримав мобільник, швидко підбіг до таксі та на ньому зник у невідомому напрямку. Повідомляє Магнолія ТВ.
20:32
За її словами, в даний час в загоні, який складатиметься з чоловіків з відповідною підготовкою та досвідом — тих, хто працював в спецпідрозділах «Омега», «Ягуар», «Альфа», «Вега», є близько 80-ти осіб, а трохи пізніше будуть зараховані ще 20. Повідомляє Чернігів онлайн.
20:26
У Харкові через терористичну загрозу автоперевізникам запропоновано обладнати маршрутки камерами внутрішнього спостереження. Про це сказав голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, говорячи про заходи безпеки, що вживаються у зв’язку з терактом у рок-пабі «Стіна» та диверсіями, що почастішали, передає сайт 7 днів з посиланням на УНІАН.
18:45
На 75 році життя перестало битися серце легендарного футболіста «Динамо» Віктора Серебряникова. Повідомляє "Уніан".
17:31
15 листопада харківська Спілка письменників попрощалася з видатним українським поетом та дисидентом Василем Івановичем Боровим.
19:51
14 листопада в харківській книгарні «Є» відбулася презентація книги Вікторії Амеліної «Синдром листопаду або Homo Compatiens». Модерував захід Ігор Зарудко.
18:26
14 листопада в харківському відділенні Національної спілки письменників України відбулася зустріч з одним з кандидатів на голову НСПУ Михайлом Сидоржевським.
11:07
Нацбанк знизив офіційні курси валют.
17:33
Субота, 15 листопада 2014 року. Температура повітря вночі +5 градусів за Цельсієм. Вранці +3, вдень +4, +5. Ввечері +2, +3.