17 листопада 2014

23:13
Автодорога Бахмутка, що сполучує Луганськ та Харків, нині під нищівним вогнем терористів. Крім 31-го блок-посту – наступний, який потерпає – 29-й, поблизу селища Гірське. Повідомляє сайт "Дивись.інфо".
23:05
На піжама-party-тренінг запрошуються всі дівчата, які готові на яскраві авантюри. Захід проводитиметься у новому форматі. Його методика вже давно стала популярною в Лондоні, Парижі, Нью-Йорку. Цього разу цей проект відбудеться у столиці Слобожанщини.
22:20
МЗС Росії підтвердило інформацію про висилання співробітника посольства Німеччини в Москві та кількох польських дипломатів у якості "заходу у відповідь" на дії влади Польщі та ФРН. Повідомляє сайт BBC.
22:16
Тисячі людей протестували проти президента Чехії Мілоша Земана на 25-ту річницю Оксамитової революції, яка поклала край комуністичному режиму. Повідомляє сайт BBC.
22:10
16 листопада в Луганськ заїхала колона чергового"гуманітарного конвою" з РФ. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
21:59
Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що в околицях Донецька є тайник зі зброєю. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
21:53
Українська армія повинна готуватися до активних бойових дій. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
21:45
На контрольованій незаконними озброєними формуваннями частині Донецької і Луганської областей України знаходиться близько 7 тис людей особового складу російських військ і зберігається вірогідність їх наступу, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Повідомляє сайт «Главное».
21:23
Російський президент заявляє: Кремль ніколи не приховував, що в Криму українські військові частини блокували російські війська. Передає «Главное».
20:57
Харківські художники продають картини заради бійців АТО. Повідомляє сайт 10 minut.info.