22 листопада 2014

22:14
В Харкові пройшла низка заходів, приурочених до 81-их роковин Голодомору 1932-1933 років.
17:23
21 листопада харків'яни зібралися біля пам'ятника Шевченку згадати, як починався місцевий Євромайдан і що пережило місто минулої осені та зими. Серед учасників акції - родичі загиблих на київському Майдані.
15:56
Уперше фестиваль під назвою «Дні кіно про права людини» стартував 2003 року, звичайно, що програма була дещо інакшою, і більшість фільмів були українськими прем’єрами. Але, від заснування і до сьогодні організатори дотримуються єдиної концепції: покази відбуваються не лише у столиці, а й у регіонах. Цього року мандрівному фестивалю 11! Він «виріс» й посідає вагоме місце не лише в Україні, але й за її межами. Тепер переважна більшість фільмів – закордонних. На минулому тижні, 7 листопада, фестиваль розпочався у Харкові у кінотеатрі «Боммеръ». Найкращі світові стрічки 2013-2014 років, які пройшли конкурсний відбір у Києві, «помандрували» містами України. Ігор Гофман, один із організаторів мандрівного фестивалю у Харкові, з радістю поділився з нами своїм досвідом роботи…
15:26
Біля пам'ятника Шевченка розгорнули прапор України та провели мітинг. Потім колона рушила на площу Свободи.
15:12
Шановні слобожанці! Дорога громадо! У ці трагічні для кожного українця дні звертаюсь, насамперед, до ваших душ і сердець. В останні тижні листопада ми зі скорботою згадуємо жертв трагедії українського народу – Голодомору 1932-33 років. Близько шести мільйонів заморених голодом, знищених злою волею держави за півроку. Повідомляє сайт "Главное".
15:00
У залізничному депо станції Основа у Харкові стався вибух. Інцидент відбувся у ніч проти суботи. Передає сайт «Перший український інформаційний».
13:46
Президент України Петро Порошенко в п'ятницю увечері підписав указ, яким присвоїв звання Героя України жертвам Майдану з "Небесної сотні", повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко. Повідомляє сайт «Главное».
13:05
Американські військові доставили в Україну перші три легкі протимінометні радарні системи, які підуть на озброєння української армії. Про це заявив представник Пентагону полковник Стів Уоррен, повідомляє сайт «Главное» з посиланням на ЛИГАбизнесИнформ.
12:41
Сьогодні в Дергачівському районі (Харківська обл.) відбулася церемонія покладання квітів до Меморіального комплексу пам'яті жертв голодомору1932-1933 років. Повідомляє сайт «Главное».
11:40
Від матчів збірних гранди української Прем'єр-ліги страждають набагато більше, ніж середняки. Практично вся основа донецької команди роз'їхалася по національних командах, в той час, як у Карпат було 11 днів на підготовку до цього матчу, втім, цього львівському клубу також виявилося замало. Повідомляє "Українська правда".