27 листопада 2014

18:00
Харківські архітектори ведуть проект, присвячений рідному місту. Практично щотижня вони розповідатимуть про перебудову Харкова. Також вони заснували "Архітектурну Бібліотеку".
16:48
Зимові куртки, берці та рукавиці від канадського уряду для українських військових прибудуть в Україну вже сьогодні. А наступного року канадці планують надати українським військам спеціальне обладнання. Всього іноземці збираються витратити 11 мільйонів долларів на військову допомогу.
15:03
У ніч з 26 на 27 листопада бойовики обстріляли селище Чорнухине (Попаснянськи район Луганської області). Уламки снарядів пошкодили огорожу місцевої колонії суворого режиму.
14:50
Близько першої години дня снаряди "Граду" влучили в будинки в мікрорайоні "Азотний" у Донецьку. Є жертви серед мирного населення.
14:26
Підприємці ТЦ "Барабашово" найближчим часом виходити знову на пікет не планують, рух транспорту перекривати теж не будуть. Повідомляють новини «АТН».
14:14
У декількох районах Харкова відключено опалювання. Як повідомляє сайт "Главное", в диспетчерській "1562" сказали, що опалення тимчасово відключене в Дзержинському, Київському, Жовтневому і Ленінському районах міста. Це пов'язано з аварією на тепломережах в Ленінському районі Харкова.
13:24
Блокпост ВСУ біля села Макарово знову був серйозно обстріляний минулої ночі. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
13:14
Минулої ночі в Донецьку не велися бойові дії. Вранці 27 листопада також тихо. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
13:06
У Верховній Раді України створені 6 депутатських фракцій і дві групи. Про це на засіданні Парламенту повідомив глава підготовчої групи, який веде засідання, Володимир Гройсман. Інформує сайт «Главное».
12:59
Президент Путін заявив, що ще не знає, чи буде реалізовано ним передбачене Конституцією право балотуватися на президентський пост в 2018 році. Не про це, сказав, потрібно зараз думати, пише Віктор Шендерович на порталі «Крим.Реалії». Повідомляє сайт «Главное».