6 листопада 2014

23:14
Поет і письменник Сергій Жадан проведе літературні вечори у Сєвєродонецьку, Слов’янську і Краматорську. А вже за два тижны він поїде з арт-програмою до Одеси та Києва.
19:35
За сьогодні у зоні АТО внаслідок бойових дій загинули троє українських військових, ще четверо поранені. Про це повідомив речник прес-центру АТО Владислав Селезньов. Повідомляє сайт каналу "24".
19:28
З метою ліквідації поборів в школах, в Дніпропетровській області можуть легалізувати батьківські комітети. Повідомляє сайт ІА «Мост-Днепр».
19:15
Протягом середи терористи "ЛНР" регулярно обстрілювали населені пункти на підконтрольній Україні території з різних видів зброї. Про це повідомляє прес-служба губернатора Луганської області Геннадія Москаля. Інформує сайт каналу «24».
19:07
Бійці з донецького аеропорту повідомляють про багатогодинний штурм їхніх позицій. Повідомляє сайт «Кореспондент».
17:39
У четвер, 6 листопада у Балаклійському районі Харківщини було затримано троє учасників організованого злочинного угрупування, які займалися обкраданням ремонтно-транспортного заводу. Повідомляє сайт My Kharkov.info.
17:27
У неділю, 9 листопада, об 11.00 у Свято-Дмитрівському храмі Харкова (Полтавський Шлях, 44) відбудеться презентація збірки «Преподобний Нестор Печерський в історії української культури».
17:23
Сьогодні в Харкові АК "Харківобленерго" відключила енергопостачання насосних станцій, що забезпечують подання води в сім районів і три селища Харкова. В результаті життя міста-мільйонника виявилося паралізованим. Повідомляє Vlasti.net.
17:14
8 листопада о 16-й годині в Клубі письменників (м. Харків, вул. Чернишевська, 59) відбудеться відзначення переможців конкурсу есеїв «Поборник душевного миру», приуроченого до 220-річчя від дня смерті Григорія Сковороди. Повідомляє Inform.Kharkov.ua .
17:08
Донецький Шахтар вдруге познущався над білоруським БАТЕ. Після розгромної перемоги 0:7 у Борисові, на Львів-Арені підопічні Мірчі Луческу влаштували не менш яскраве шоу, головну роль в якому, як і минулого разу, зіграв Луїс Адріано. Повідомляє "Українська правда".