24 листопада 2014

22:34
Київське Динамо отримало легку перемогу у матчі 13 туру Прем`єр-ліги із запорізьким Металургом. Але нервувати своїх уболівалольників динамівці традиційно змусили. Чи мороз в Заппоріжжі був великий, чи недооцінили Металург, але гра була "спустивши рукава". Хтось у Динамо не добігав, не дограв, і це змінювало малюнок гри. Повідомляє «Українська правда».
22:30
Бойовики завезли з РФ необхідне устаткування для друку фальшивої гривні. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
22:21
Ніч з 23 на 24 листопада в Донецьку пройшла напружено, особливо для жителів Куйбишевського і Київського районів. Протягом всієї ночі були чутні потужні залпи і вибухи з важкої зброї. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
22:11
Службою безпеки був затриманий 60-річний чоловік. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
22:04
"Існує військова приказка: армії повинні битися в таких війнах, в яких можуть, а не в таких, в яких хочуть. Ця максима, яку західним лідерам варто взяти до уваги в їх конфронтації з Росією", - пише Джон Торнхілл в статті для Financial Times. Повідомляє сайт «Главное».
21:47
Російська влада повинна жорстко підійти до питання про перебування на території Росії збіглих українських політиків і їх родичів - аж до ухвалення рішень про видачу Києву і правоохоронним органам інших країн окремих осіб, відносно яких проводяться слідчі дії. З такою ініціативою виступив депутат Державної думи, член фракції КПРФ Валерій Рашкін. Повідомляє сайт "Главное".
18:14
Президент України Петро Порошенко каже, що питання про можливий вступ України до НАТО вирішуватиметься на всенародному референдумі. Повідомляє ВВС.
18:07
Фрагменти малайзійського літака рейсу МH17 вивозитимуть з Харкова автомобільними шляхами. Від транспортування залізницею вирішили відмовитись. Про це під час наради у Харкові повідомив голова Харківської ОДА Ігор Балута. Повідомляє ВВС.
18:02
Мешканців Харкова попереджають про майбутні відключення електроенергії. З грудня світло в будинках містян буде відсутнє 7 годин на добу в зв'язку з проведенням капітального ремонту повітряних ліній електромереж.
12:35
В галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» триває персональна виставка Дар‘ї Озерової та Євгенії Погребняк під назвою «Мавка».