3 листопада 2014

20:51
Перша партія південноафриканського вугілля доставлена на Зміївську ТЕС (Харківська обл.). Про це повідомило держпідприємство "Укрінтеренерго". Повідомляє "Статус кво".
12:52
Київ і Євросоюз засудили проведені сепаратистами вибори лідерів самопроголошених ДНР і ЛНР. А Москва "поважає волевиявлення жителів Південного Сходу", заявили у міністерстві закордонних справ РФ. У російському МЗС відзначають, що вибори, організовані сепаратистами на Донеччині та Луганщині, "пройшли в цілому організовано, при високій явці виборів". Повідомляє BBC.
12:43
Бойовики напередодні обстріляли з артилерії село Кримське Луганської області. Сьогодні вранці обстріли поновилися. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля. Інформує сайт каналу "24".
12:41
Самопроголошені Донецька і Луганська Республіки провели так звані вибори. Мешканці окупованих бойовиками територій голосували на звичайних аркушах А4. Бюлетені були проштамповані печатками. Біля дільниць влаштували «акцію-продаж» овочів – по ціні 1 гривня за кілограм. А в Луганській області мешканців заманювали соціальними картками – в майбутньому лише за ними місцеві зможуть отримати медичну чи будь-яку іншу допомогу, стверджують терористи. Реакція на «псевдовибори» покотилася країнами світу. Визнала їх тільки Росія.
12:39
2 листопада, в Дніпропетровську, відбулося весілля важко пораненого десантника 79-ої окремої аеромобільної бригади сержанта Сергія Масяна. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в прес-службі Міноборони України.
12:17
В Україні заборонений показ трьох фільмів за участю російського актора Михайла Пореченкова. Про це в ефірі каналу "ICTV" повідомив міністр культури України Євген Нищук, передає ТСН. "Три фільми за участю Пореченкова - це "Іван Піддубний", "Біла гвардія", "Спецназ" ми заборонили, тобто не дали ліцензію для прокатів і показів", - сказав він.
12:09
2 листопада на площі Свободи відбулося вже традиційне недільне віче. На нього завітали бійці з батальйону «Харків-1», які повернулися додому на ротацію.
12:06
За оперативними даними стався дистанційний вибух радіокерованого заряду. У мережі з'явилося відео потужного вибуху на блокпосту в Маріуполі, який стався 2 листопада о 7:30 ранку.
12:02
Сьогодні о 07.10 бойовики здійснили спробу штурму блокпосту сил АТО, що розташований неподалік населеного пункту Озерянівка в Донецькій області.
11:53
У Червонооскольскому водосховище в Харківській області знайшли труп.