19 листопада 2014

12:17
18 листопада в харківському Літературному музеї відбувся творчий вечір харківського поета Іллі Ріссенберга під назвою «Революція Імені».
21:37
19 листопада на площі Свободи відбулася зустріч бійців Харківського 22 батальйону територіальної оборони з мешканцями міста.
16:34
Раніше вдень голова кабміну наголосив, що Росія в черговий раз не виконує своїх зобов'язань щодо кордону. Повідомляє сайт Тиждень.ua.
16:12
Служба безпеки України щодня затримує чи ліквідовує диверсантів та терористів, стверджує радник голови СБУ Маркіян Лубківський. Повідомляє Радіо Свобода.
15:52
Захисниця прав споживачів перевірить новенький поїзд Хюндай за маршрутом Київ-Харків. Повідомляє сайт «ТСН».
15:30
На столичному НСК "Олімпійський" завершився останній матч збірної України в 2014-му році, в якому українці приймали команду Литви і зіграли внічию - 0:0. Повідомляє УНІАН.
14:55
Бійців 22-го територіального батальйону, які приїхали на ротацію з зони АТО, на площі Свободи зустрічали декілька сотень харків'ян з жовто-блакитними квітами, прапорами України і плакатами із словами вдячності. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
14:21
Український режисер Сергій Маслобойщиков вважає, що президент РФ Володимир Путін у своїх діях керується прикладом Наполеона. Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю" в рамках проекту "Зустрічі з Андрієм Рушковським". Повідомляє сайт «Главное».
13:58
Група з підготовки першої сесії Верховної Ради 8-го скликання призначила перше засідання парламенту на 27 листопада. Повідомляє сайт «Главное», посилаючись на «Українські новини».
13:34
24 депутати увійшли до складу групи з підготовки до засідань першої сесії Верховної Ради. Як повідомляють "Українські новини", про це говориться в матеріалах до засідання групи. Повідомляє сайт "Главное".