7 листопада 2014

23:48
Володимир Путін вже готується реалізувати в Україні свій план "Російської зими" і для цього звозить на Донбас військову техніку, визнає псевдовибори на Сході і організовує проросійські марші в Одесі і Києві. Повідомляє сайт «Главное».
23:30
Після так званих "виборів" в окупованих районах Донбасу українська влада почала відгороджуватися від "ДНР" і "ЛНР" куди серйознішою межею, ніж лінія фронту – стіною економічної блокади. І це рішення українського керівництва може виявитися куди серйознішим козирем в подальших переговорах з Росією, чим будь-які військові перемоги. Повідомляє сайт «Главное».
13:16
Міжнародний аеропорт "Харків" сьогодні, 7 листопада, затримав або відмінив декілька рейсів. Інформує "Статус кво".
13:07
Одним із надзвичайно важливих завдань, яке необхідно закріпити в тексті угоди, є оптимізація системи державної управлінської моделі. Повідомляє сайт "Zik".
13:03
На території Донецької та Луганської областей з початку проведення антитерористичної операції в результаті дій терористів загинуло 14 співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій.Передає УНІАН.
12:53
У Варшаві проти "Легії" харківський клуб показав кращу гру в сезоні.
12:48
Ніч з 6 на 7 листопада пройшла спокійно. Вночі поблизу міста Кіровськ була пошкоджена лінія електропередач, внаслідок чого велика частина міста залишилася без світла. У будинках Луганська з'являється центральне опалювання. Передає сайт «Восточный дозор».
12:40
Ніч в Маріуполі і околицях пройшла в більшій частині спокійно. Між тим, з 2 годин 32 хвилин до 2.50 було здійснено обстріл зі стрілецької зброї позицій сил Національної гвардії України південніше селища Талаківка. Повідомляє сайт "Уніан".
12:33
На сьогодні в Донецькій і Луганській областях зосереджені близько 4 - 4,5 млн людей. Очікується, що з настанням холодів кількість біженців в Дніпропетровській області може зрости у декілька разів. Про це ІА "МОСТ-ДНЕПР" повідомили в пресс-службі Дніпропетровської ОДА.
12:26
Ті, хто сидить за кермом громадського транспорту, зізнаються: в їх роботі без музики нікуди! Коли виїжджаєш на маршрут в чотири ранку і катаєшся по місту до пізньої ночі, треба якось себе підбадьорити і чимось розважити. Ось вони і крутять мелодії цілодобово безперервно, повідомляє Комсомольська правда в Україні. Повідомляє Auto site.