28 листопада 2014

01:10
Снаряд гарантомету влетів у будівельний магазин і розірвався там.
15:38
27 листопада в парку Пам‘яті (вул. Академіка Павлова, 131) пройшов мітинг, присвячений жертвам Голодомору та політичних репресій.
14:41
Більшість районів Луганської області сьогодні вранці залишилися без електрики через несправність блоку на Луганській теплоелектростанції. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
14:37
Ніч з 27 на 28 листопада в Донецьку пройшла спокійно, бойові дії не велися. Вранці також було тихо. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
14:30
Офіційного коментаря співробітники міліції доки не озвучили. Повідомляє сайт «Восточный дозор».
14:13
27 листопада в межах «Тижня української філософії» відбулася лекція докторки філософських наук, професорки Надії Корабльової під назвою «Українська ідентичність як соціальний конструкт»
13:47
Київське Динамо здобуло чергову перемогу в груповому етапі Ліги Європи. У матчі з резервістами Ріу Аве, основному складу якого на виїзді підопічні Реброва відргузили три м'ячі, сьогодні киянам довелося трохи "повозитися". Повідомляє «Українська правда».
13:44
У Харкові затримані двох подільників, так званих "чорних ріелторів", які підробляючи документи, продавали громадянам неприватизовані квартири. Повідомляють «Новости Харькова».
13:34
Автомат вилучено. Під час проведення у жовтні серії обшуків за місцями збуту сумішей для паління, працівники УБНОНу та слідчого управління у напівпідвальному приміщенні на вулиці Муранова виявили автомат для видачі бахіл, який зазвичай використовується в медичних закладах, - розповів заступник начальника Управління БНОН ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Парфьонов. Інформує сайт «Слобідський край».
13:28
Експертам вдалося ідентифікувати останки 289 пасажирів малайзійського Boeing 777. Про це повідомив міністр безпеки і юстиції Нідерландів Іво Опстельтен на брифінгу в Харкові. Інформує сайт «Апостроф».